USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Співзасновник Apple Стів Возняк відкриває власну космічну компанію

14 Вересня 2021 16:27
Співзасновник компанії Apple Стів Возняк оголосив про створення космічної компанії Privateer Space, «яка буде не схожою на інші».

Про це він заявив у Twitter, передає Бабель.

Компанію заснував Возняк та американський інженер, генеральний директор робототехнічної компанії Ripcord Алекс Філдінг. Возняк також прикріпив відео про компанію. В описі вказано, що Privateer Space створена, щоб «космос був безпечним і доступним для всього людства».

«Разом ми підемо далеко. Ми подивимося один на одного, вирішимо проблеми разом. Космос — це не перегони. Це не конкуренція або гра. Ми не одна людина, одна компанія, одна нація. Ми одна планета. Ми дослідники. Ми повинні працювати разом. Ми подбаємо про те, що у нас є, щоб наступному поколінню було краще», — йдеться у відео.
Компанія докладно розповість про плани на конференції Advanced Maui Optical and Space Surveillance Technologies (AMOS Tech), яка пройде 14—17 вересня 2021 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus