USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Спортсменам Луцького «політеху» вручили волейбольну форму

21 Жовтня 2020 16:31
У Луцьку відбувся перший тур чемпіонату України з волейболу серед чоловіків. На спортивному майданчику ЛНТУ змагалися чотири команди групи А. Луцька команда цього року посилилась новими гравцями, тож рівень гри спортсменів суттєво підвищився, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

«Цим складом ми граємо два з половиною роки, але ще дійшли чотири хлопці, які з нами почали працювати, і команда завдяки їм стала сильніша, можна показувати кращі результати, – розповів головний тренер волейбольної команди «Волинський край» Олександр Радченко. – Вони і студенти, і випускники нашого навчального закладу, є два студенти Волинського національного університету».

Микола Рижук уже два роки грає за волейбольну команду ЛНТУ. Захопився цим видом спорту ще в дитинстві. А на перше тренування, зізнається, його привела мама. Тепер він грає у волейбол професійно.

«Дуже позитивний настрій, дуже бойовий, сподіваємося на перемогу, – поділився емоціями Микола. – Підтримка нам, звісно, потрібна, особливо фінансова, бо на деякі змагання за свої кошти їздимо, це дуже прикро. Дякую за допомогу Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Вона дуже доречна».

Розвивати спорт на Волині важливо, особливо у волинських вишах, тому що саме зі студентів формуються професійні команди. Тож коли гравці волейбольної команди ЛНТУ звернулися по допомогу в придбанні спортивної форми до Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», їм не відмовили.
«Я дуже сподіваюся, що команда ЛНТУ вийде уже в вищу лігу. Коли вони звернулися до нас по допомогу в придбанні форми, ми їм її придбали і подарували», – розповіла заступниця голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода.

Підтримала волейболістів і голова Волинської обласної ради Ірина Вахович та вручила їм спортивну форму. Бо ж хоче, аби в Луцькому національному технічному університеті розвивався спортивний напрямок.

У виші ще досі немає спортивного комплексу, де могли б тренуватися спортсмени. Тож Ірина Вахович ініціювала проєкт реконструкції спортивного комплексу ЛНТУ на 2020 рік.

Бюджет складатиме майже 20 мільйонів гривень. Студенти вишу сподіваються, що дуже скоро спортсмени з усіх видів спорту матимуть змогу тренуватися в оновленому спорткомплексі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus