USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Стан важкий: дитина, яку збив мотоцикліст поблизу Луцька, – у реанімації

27 Вересня 2023 09:33
Дівчинка, яку вчора у селі Гаразджа збив мотоцикліст, перебуває у важкому стані в реанімації.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів медичний директор з хірургічної роботи Волинського обласного територіального медобʼєднання захисту материнства і дитинства Ігор Дородних.

Лікар зазначив, що стан дитини важкий, але стабільний. Наразі проводять усі необхідні дії.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області повідомили, що подія трапилася вчора близько 17:00 на вулиці Підгайній у селі Гаразджа. На місці працювала слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції.

Встановлено, що 16-річний мотоцикліст допустив наїзд на чотирирічну дівчинку, яка перетинала дорогу справа наліво відносно руху транспортного засобу.

Унаслідок автопригоди дитину із тілесними ушкодженнями госпіталізували. Водій не постраждав.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство, під час якого з’ясують усі обставини події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus