USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Старі сірі фасади набувають нових барв»: у Луцьку термомодернізують ще 3 садочки та школу

6 Липня 2021 15:57
Луцька міська рада у співпраці з НЕФКО продовжує реалізацію проєкту «Енергоефективність в громадських будівлях міста Луцька», яким передбачається утеплення фасадів, дахів, встановлення ІТП, ізоляція трубопроводів, заміна вікон та дверей, модернізація системи освітлення у сорока бюджетних закладах.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Сьогодні міський голова Ігор Поліщук та начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан оглянули процес робіт з термомодернізації дитячих садочків № 3, 5, та 38, НВК № 10.
Впровадження заходів термомодернізації у закладах бюджетної сфери створює комфортніші умови усередині приміщення, дає можливість економити кошти на енергоносіях, які можна спрямувати на інші цілі та проєкти. Також їх реалізація додає й естетики, адже відремонтовані приміщення милують око своєю красою.
«Ми плануємо до 1 вересня завершити роботи. Спека вносить свої корективи у роботу підрядників, адже працівники були змушені змінювати графік і виходити о 6 ранку та працювати допізна з значною перервою в обід. Приємно, що наші садочки та школи змінюють свій вигляд. Старі сірі фасади набувають різноманітності та нових барв.

Утеплення фасадів, цоколів, дахів дає й значний економічний ефект. Так, в уже в зроблених бюджетних закладах економія енергоресурсів становить від 30 до 50 %. Крім того, створюються комфортні умови для працівників, учнів, відвідувачів.

Там, де є економія коштів, спрямовуємо їх на інші цілі. Так, у школі № 10 ми відремонтуємо сходи та вимостимо бруківкою територію перед входом», - розповів міський голова Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Липня 2021 18:20
Що там з гімназією 4? Виділено 4 млн, пройшло пів літа , а руху ніякого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus