USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Старий Луцьк» в овертаймі вдруге переміг «Говерлу»

5 Грудня 2021 16:28
У напруженому матчі «Старий Луцьк-Університет» вдруге переміг івано-франківськиБК «Прикарпаття-Говерла-КФВ». В овертаймі лучани довели, що сильніші за суперників – 79:88.

Учора «Старий Луцьк» переміг з рахунком 66:82. Сьогодні команди почали матч зовсім нерезультативно, за 3 хвилини закинувши лише шість очок. Але поступово лучани почали відриватися. А після «трьохи» Федчука, коли рахунок став 8:17, івано-франківці взяли тайм-аут. Корективи, внесені тренером господарів, не надто допомогли, адже після тайм-ауту лучани ще закинули 5 очок. Перша чверть закінчилася з рахунком 14:22 на користь «Старого Луцька».

У другій чверті перевага лучан інколи сягала 12 очок, але за три хвилини до перерви господарі скоротили відставання до -4. На велику перерву команди пішли з рахунком 32:36.

По перерві «Старий Луцьк» потроху наростив перевагу до +9, цьому посприяв Коровяков, який влучив з-за дуги. Проте прикарпатці не дозволили лучанам збільшити розрив та скоротили відставання до -5. Перед фінальною чвертю перевага лучан складала 7 очок – 49:56.

Господарі майданчика одразу ж скоротили відставання до -3 на старті четвертої чверті завдяки Калашнікову, тож Володимир Журжій взяв тайм-аут. Шостуха дальнім кидком скоротив відставання до мінімуму за 5 хвилин до фінальної сирени – 63:64. Але найнебезнічим в цій чверті у господарів був Калашніков, який регулярно влучав з-за дуги. За дві хвилини до кінця чверті лучани знову відірвалися на комфортні +7, але прикарпатці завдяки дальнім влучанням і далі залишалися у грі. Кошовець двома влучними кидками з лінії зрівняв рахунок за 26 секунд до сирени (73:73). Володимир Журжій вчергове взяв тайм-аут, після якого м‘ячем володіли лучани. Але в підсумку луцькі баскетболісти не зуміли вдало розіграти комбінацію, і сирена зафіксувала нічийний рахунок, сповістивши, що переможець вирішиться в овертаймі.

В овертаймі «Старий Луцьк» вирвав перемогу – 79:88. Відзначимо Євгена Коровякова, який в підсумку став найрезультативнішим у складі лучан, оформивши дабл-дабл (26 очок, 13 підбирань).

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus