USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» вдруге обіграв «Львівську Політехніку»

9 Грудня 2019 10:13
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» зробив переможний дубль та вдруге поспіль обіграв «Львівську Політехніку» – 76:64.

Матч Вищої ліги чемпіонату України відбувся 8 грудня в ОДЮСШ.

Попри те, що різниця у першому матчі команд інколи була мінімальною, лучани впевнено перемогли «Львівську Політехніку» та реабілітувалися за дві прикрі поразки проти БК «Рівне». Відтак, і в другому матчі вони прагнули здобути перемогу.

Першу чверть команди почали значно активніше, аніж в першому матчі. Завдяки двом дальнім влучанням поспіль від капітана Едуарда Федчука «Старий Луцьк» мав +4, однак згодом хороший відрізок продемонстрували львів’яни, які вийшли вперед. Втім, далі лучани були більш влучними та виграли першу чверть – 20:18.

Друга мала найбільший вплив на перемогу лучан, адже її вони виграли з різницею +7, а загалом на велику перерву пішли за +9 – 44:35.

По перерві на майданчику фактично нічого не змінилося – «Старий Луцьк» продовжив домінувати, щоправда перевага була не надто великою, але й вона дозволила мати перед фінальною десятихвилинкою +13 – 63:50.

У фінальній чверті львів’яни намагалися щось змінити, аби поборотися за перемогу, але єдине, що їм вдалося, це мінімально перемогти в четвертій десятихвилинці – 13:14. Відтак, «Старий Луцьк» святкував другу перемогу поспіль.

Найрезультативнішим у старого Луцька став Едуард Федчук, в активі якого 18 очок. Також відзначимо дабл-дабл Максима Дейни (12 очок, 12 підбирань).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus