USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» розпочне сезон матчем проти южненського «Хіміка-2»

8 Листопада 2019 15:17
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк» на вихідних відкриє сезон Вищої ліги чемпіонату України в обласному центрі Волині, зокрема луцькі баскетболісти зіграють два матчі проти южненського «Хіміка-2».

Ігри відбудуться в ОДЮСШ 9 та 10 листопада об 19.00 та 11.00 відповідно.

«Старий Луцьк» стартував у нинішньому сезоні двома виїзними матчами з «ДіДіБао» з Кам’янця-Подільського. Якщо у першій грі лучани поступилися одним очком, то в матчі на другий день зуміли взяти реванш в овер-таймі.

Натомість в наступному турі команда з Луцька поїхала на виїзд до Тернополя, де зіграла спарку проти одного з фаворитів нинішнього сезону БК «Тернопіль-ТНЕУ». Як і в минулому турі, в першій грі лучани поступилися, але вже в наступному матчі луцькі баскетболісти продемонстрували характер та впевнено перемогли тернополян.

Вже завтра баскетбольний сезон нарешті стартує у Луцьку, тож у клубі запрошують вболівальників на матчі проти южненського «Хіміка-2».

Як зазначають у клубі на вболівальників чекає чимало конкурсів та інтерактивів, зокрема розіграш 10 тисяч гривень та конкурс творчих колективів, танці черлідерів та, звісно, яскрава гра від улюбленої команди. До того ж, на першому матчі буде присутній лідер гурту «Тартак» Олександр Положинський, який презентує гімн клубу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus