USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» зумів втримати другу перемогу над «Житомиром»

4 Квітня 2021 14:53
Протягом трьох чвертей другої гри з «Житомиром» «Старий Луцьк» володів впевненою перевагою. У четвертій десятихвилинці лучани дозволили господарям скоротити відставання до трьох очок, змусивши понервувати своїх вболівальників, але в підсумку святкували другу перемогу – 89:92.

У вчорашній грі «Старий Луцьк» поступався за підсумками трьох чвертей, однак у фінальній десятихвилинці зумів продемонструвати характер та вирвати перемогу в «Житомира» – 85:94.

Сьогодні перші очки у матчі з середньої дистанції закинув Юрченко. Лучани краще розпочали гру і вже в середині чверті відірвалися на +8. Після цього нестримний Юрченко закинув три з фолом, здобувши чотири очки в одній атаці, а в наступній забив ефектний данк, збільшивши перевагу «Старого Луцька» до 12 очок. Господарі тут же взяли тайм-аут. До кінця десятихвилинки житомиряни таки зуміли трішки скоротити відставання – 18:25.

Друга чверть розпочалася з «трьохи» від Швагринського, однак тим же відповів Козанчук. За половину десятихвилинки луцькі баскетболісти зуміли відновити перевагу, з якою закінчилася перша чверть. Проте невдовзі «Житомир» скоротив відставання до -5, і Володимир Журжій взяв тайм-аут, після якого з-за дуги закинув Марків, а згодом дію молодого гравця повторив Федчук. Втім на велику перерву команди пішли за рахунку 43:49.

Фактично за хвилину по перерві лучани зробили ривок у +8. Спочатку Федчук влучив трьохочковий, а згодом Бондарук забив ендван, зробивши перевагу +12. А наступна результативна атака Дейни змусила господарів брати тайм-аут. Протягом усієї чверті лучани не дозволяли «Житомиру» наблизитися, тож перед фінальною десятихвилинкою рахунок був 62:75.

Вже традиційно чверть розпочалася з «трьохи» від лучан – вчергове влучив Федчук. Проте за половину десятихвилинки луцькі баскетболісти розгубили свою впевнену перевагу – господарі зуміли скоротити відставання до -5. У «Старого Луцька» нічого не виходило в атаці, на відміну «Житомира». Коли за три хвилини до фінальної сирени Козанчук дальнім кидком скоротив відставання до -3, Володимир Журжій взяв тайм-аут, проте після цього на майданчику і далі була напруга. За 14 секунд до завершення чверті житомиряни відставали лише на два очки, але володіння було у «Старого Луцька». Господарі намагалися використовувати фоли, проте лучани зуміли забити кілька очок з лінії та вдало відзахищатися, здобувши другу перемогу – 89:92.

Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Сергій Юрченко, який оформив дабл-дабл (27 очок, 11 підбирань).

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus