USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Стоматологиня з Рівного, яка била дітей, працювала без ліцензії

4 Березня 2021 19:30
Міністерство охорони здоров’я у відповідь на депутатське звернення нардепки ЄС Яни Зінкевич повідомило, що стоматолог Інна Кравчук, якій повідомили підозру через побої у дітей, не мала дозволу на практику за спеціальністю дитяча стоматологія.

Про це пише Українська правда з посиланням на Facebook Зінкевич.

У відповіді міністерства йдеться, що під час проведення перевірки встановили: «за даними Ліцензійного реєстру МОЗ у фізичної особи-підприємця Кравчук І.А. відсутній дозвіл на провадження господарської діяльності з медичної практики за спеціальністю дитяча стоматологія».

МОЗ зазначає, що для підтвердження факту порушення практики необхідно провести позапланову перевірку. Міністерство звернулося до Державної регуляторної служби для погодження цієї перевірки.
Нагадаємо, у мережі з’явилося відео, як стоматологиня з Рівного хапала й шарпала дівчинку, яку батьки привели полікувати зуби. Й била об кушетку головою маленького хлопчика.

Як стало відомо, поліція розслідує п’ять кримінальних проваджень щодо лікарки, яка, за даними слідства, застосовувала насильство стосовно малолітніх.

Рівненський міський суд обрав запобіжний захід лікарці у вигляді особистого зобов’язання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Отже Показати IP 4 Березня 2021 21:06
Чиєсь протеже.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus