USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Стратегія Путіна у війні змінилася, – російський політолог

9 Серпня 2022 23:40
Армія країни-агресорки продовжує обстрілювати українські міста, але кремлівська стратегія у війні проти України зараз дещо змінилася.

План російського диктатора у війні приречений. Більше того, головні завдання – «взяти Київ за три дні» та знищити українську державу – провалились ще у перші дні війни. Про це сказав російський публіцист і політолог Андрій Піонтковський, передає ТСН.

За його словами, навіть найпесимістичніші оцінки зводяться до того, що Москві вдасться нав'язати максимум замороження війни на зимовий період. Мовляв, саме у цей період зменшаться можливості вести ефективні бойові дії.

«Задум путіна та той ультиматум, який він вкинув усьому світу, погрози ядерною зброєю та плани піти на країни Балтії, на Варшаву – зараз мають безглуздий вигляд», – наголошує Піонтковський.

Зараз російський диктатор погрожує підірвати захоплену Запорізьку АЕС, щоб йому здали Авдіївку. Натомість армія держави-терористки

відмовилася від мети захопити Слов'янськ та Краматорськ і перекинулась на південний напрямок. Крім того, Путін намагається досягти перемир'я та припинення вогню.

«Якось змінилися масштаби і стратегія путіна у війні. Україна вже отримала найбільшу стратегічну перемогу. Вона вистояла», – вважає публіцист.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus