USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Свято королеви спорту в Луцьку: легкоатлети з 5 країн борються за перемогу

13 Травня 2017 15:54
Десятки спортсменів з України, Білорусі, Кіпру, Румунії та Ізраїлю завітали до Луцька на міжнародну матчеву легкоатлетичну зустріч U-20 Україна-Кіпр-Ізраїль-Румунія-Білорусь. День триватиме спортивне дійство королеви спорту, яке визначить найкращих.

Офіційне урочисте відкриття змагань відбулось сьогодні, 13 травня, на стадіоні «Авангард», що у Луцьку.

За традицією, учасники колоною під національними стягами своїх країн пройшли до центральної трибуни стадіону, де їх привітали почесні гості.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПЕРШІ ОСОБИ СВІТОВОГО СПОРТУ - В ЛУЦЬКУ

Зокрема, привітав присутніх виконувач повноважень міського голови Луцька Ігор Поліщук. Він подякував членам оргкомітету та всім, хто витратив сили та час для того, аби організувати ці змагання. Також висловив вдячність Ігорю Палиці та його Фонду «Тільки разом» за сучасну реконструкцію стадіону, завдяки якій Луцьк отримав почесне право приймати престижні змагання світового рівня.
«Удачі в нинішніх змаганнях та в спортивній кар’єрі!» - підсумував Ігор Поліщук.

Президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул також долучився до подяки всім, хто доклав зусиль до організації, а також привітав іноземних гостей в Україні, зазначивши, що тут їм завжди раді.
Чемпіон світу та віце-президентом Федерації легкої атлетики України Іван Гешко привітав всіх, хто прибули на свято королеви спорту побажав їм успіхів у спортивному сезоні. «Нехай переможе найкращий!» - зазначив він наостанок.
За традицією, гостям спортивного дійства вручили коровай, а також сувеніри напам’ять. Після виконання гімну та урочистостей спортсмени повернулись до змагань, які тривають на стадіоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus