USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Свиридов, який відправив доньку народжувати в «ДНР», причетний до схеми відкатів на Волині

17 Листопада 2020 21:17
До схеми відкатів на програмі «Велике будівництво», що викрили на Волині, причетний керівник Служби місцевих автомобільних доріг Волинської області, який приїхав керувати держпідприємством з Донецька, Ігор Свиридов.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, правоохоронці викрили та задокументували протиправну діяльність групи посадовців служби місцевих автомобільних доріг та будівництва облдержадміністрації. Посадовці вимагали хабарі за укладання договорів із встановлення відеокамер на об’єктах будівництва в межах програми «Велике будівництво», у тому числі й на автомобільних дорогах області.

16 листопада у Луцьку кілька фігурантів справи були затримані під час одержання чергової суми неправомірної вигоди. Виданню стали відомі їхні імена. Так, під час оперативних дій затримані заступник директора з фінансово-економічних питань В. Свіца та інший посадовець – Т. Паляничко. Крім того, як свідчать матеріали досудового розслідування, в схемі був задіяний директор ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» Ігор Свиридов та Д.Масич.

Згадані посадовці, разом з іншими невстановленими особами Волинської ОДА, вимагали та отримували неправомірну вигоду від суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють роботи з будівництва об’єктів інфраструктури, ремонту доріг та встановлення систем відеонагляду на цих об’єктах.

Нагадаємо, ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» створене навесні 2020 року розпорядженням голови ОДА. На посаду директора без жодного конкурсу голова ОДА Юрій Погуляйко призначив Ігоря Свиридова – колишнього регіонала з Донецької області. Після того, як він очолив згадане держпідприємство, на Волині тендери почала вигравати донецька фірма «Данко» і збудувала без жодних дозволів на території Волині асфальтний завод. До того ж умови тендерів, які оголошувало держпідприємство, були написані так, щоб вигравала конкретна фірма. Крім того, тендер на розробку сайту для ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» також виграла фірма, наближена до Ігоря Свиридова.

Свого часу підприємства, якими керував Свиридов звинувачували у тендерній змові. А волинські дорожники неодноразово скаржилися на непрозорість тендерів.

Ігор Свиридов балотувався до Волинської обласної ради за списками «Слуги народу». Він зізнався журналістам, що цього року він відправив свою доньку народжувати до так званої «ДНР», а сам туди їздить, щоб наглянути за своїм триповерховим будинком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Іван Показати IP 18 Листопада 2020 05:33
А що ви думали? Що це гидоття приїхало розвивати економіку Волині? Не дочекаєтесь. Донецькі злодії. Там в пошані людина, яка мала відсидки. І чим більше, тим вона шанованіша. Як, скажімо, янукович.
Лучанка Показати IP 18 Листопада 2020 06:34
І що далі?!
Лучанин до Лучанка Показати IP 18 Листопада 2020 16:27
А НІЧОГО!!!, по3.14здять,по3.14здять отут в новинах і на тому все скінчиться.
мирка Показати IP 18 Листопада 2020 07:10
ту службу місцевих доріг для того й створювали, та поставили того даунбасовця на посаду. гроші бюджетні пиляти, на відкатах сидіти. то вже другий поц, якого привіз новий губернатор та якого викрили на оборудках? дякую, преЗедент, за нові обличчя в нашій владі
123 Показати IP 18 Листопада 2020 08:45
І шо з того, шо доньку відправив в "ДНР".
321 до 123 Показати IP 18 Листопада 2020 09:34
ти б свою теж відправило?
123 до 321 Показати IP 18 Листопада 2020 09:43
Він там народився
де до 123 Показати IP 18 Листопада 2020 21:25
в ДНР"?
депутат Показати IP 18 Листопада 2020 14:48
треба оперативно відкривати кримінал-суд-зона.. ато зара буде: чемодан - вокзал - даунбас!
Дзига Показати IP 18 Листопада 2020 16:58
Він не знайшов спільної мови з місцевими жінками, от його і підставили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus