USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Звільнили директора служби автомобільних доріг, який причетний до схеми відкатів на Волині

18 Листопада 2020 13:10
Ігор Свиридов, який обіймав посаду директора ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області», звільнений.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

У пресслужбі Волинської облдержадміністрації цю інформацію підтвердили і повідомили, що Ігор Свиридов звільнений із займаної посади ще з 2 листопада. Заява на звільнення написана за угодою сторін.

Нагадаємо, днями правоохоронці викрили «схему відкатів», яка діяла на волинському держпідприємстві «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Під час отримання хабара було затримано двох заступників директора, їм уже повідомили про підозру. Журналістам стало відомо, що в схемі був задіяний і Ігор Свиридов – нині вже колишній керівник підприємства.

ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» створене навесні 2020 року розпорядженням голови ОДА. На посаду директора без жодного конкурсу голова ОДА Юрій Погуляйко призначив Ігоря Свиридова – колишнього регіонала з Донецької області. Після того, як він очолив згадане держпідприємство, на Волині тендери почала вигравати донецька фірма «Данко», яка збудувала без жодних дозволів на території Волині асфальтний завод. А умови тендерів, які оголошувало держпідприємство, були написані так, щоб вигравала конкретна фірма. Крім того, тендер на розробку сайту для ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» також виграла фірма, наближена до Ігоря Свиридова.

Свого часу підприємства, якими керував Свиридов, звинувачували у тендерній змові. А волинські дорожники неодноразово скаржилися на непрозорість тендерів. Ігор Свиридов балотувався до Волинської обласної ради за списками «Слуги народу». Він зізнався журналістам, що цього року відправив свою доньку народжувати до так званої «ДНР», а сам туди їздить, щоб наглянути за своїм триповерховим будинком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
рибалка Показати IP 18 Листопада 2020 13:17
Погуляйка треба нах виганяти. Риба гниє з голови. Він знову візьме такого ж злодюгу з Донецька.
Оксана Показати IP 18 Листопада 2020 13:44
А я не вірю, що його звільнили ще 2 листопада і він не причетний до вимагання. Стара схема звільнення з міліції та ДПС, методи Похуляйка.
додік до Оксана Показати IP 18 Листопада 2020 14:11
Так, заява без дати в сейфі начальника і звільнення заднім числом. Мусорські штучки від мусора на чолі ОДА...
Україна-руїна Показати IP 18 Листопада 2020 13:56
Заява за угодою сторін....а сізо, а тюрма....а т.д.і т.п. так просто- заява корупціонером написана- і дальше чудити по країні-руїні.? то піпець... де прокуратура, відділи по боротьбі з економічними злочинами...
шмодік до Оксани Показати IP 18 Листопада 2020 15:25
Погуляйко звільнив таким способом, як звільняв Кирильчука. Чим себе відмазує, що не причетний Коли Волинь позбудеться цієї мерзоти?
Тітка Показати IP 18 Листопада 2020 16:06
Вакансія вільна і Я хочу працювати на цій посаді!!!! Погуляйко,чуєш? Нічого нікому! Все в сім"ю!
Психопланетарій, Лип Показати IP 18 Листопада 2020 17:45
Вакансія вільна і я хочу працювати на цій посаді!!! А задница у тебя не слипнется???, чудак человек.
Тітка до Психопланетарій, Лип Показати IP 18 Листопада 2020 18:42
Дивись,за союою,щоб в тебе не зліплась!Це _прикол.
Лучанин Показати IP 18 Листопада 2020 21:30
Цих луган...онів треба гнати всіх і в один до себе на Донбас, хай там піднімають...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus