USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Сили ППО вночі збили 13 з 13 «Шахедів», які атакували Україну

18 Квітня 2024 09:47
У ніч на 18 квітня противник атакував Україну 13 ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із районів Приморсько-Ахтарськ – рф та мису Чауда – Крим.

Про це повідомив командувач Повітряних Сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

Усі 13 «шахедів» було збито зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил та мобільними вогневими групами Сил оборони України у Херсонській, Дніпропетровській, Вінницькій, Полтавській, Хмельницькій, Тернопільській та Івано-Франківській областях.

Читати ще: ЗСУ знешкодили 910 окупантів і знищили 13 артсистем за добу

Голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук повідомила, що росіяни намагалися вдарити по об’єктах критичної інфраструктури області.

«Усі повітряні цілі знешкоджені. Унаслідок падіння уламків виникли пожежі. На щастя, обійшлося без постраждалих. На місці працюють відповідні служби. Ситуація контрольована», – прокоментувала Світлана Онищук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus