USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Символізм і глибина: Фіолет випустив у світ «Дівчисько»

15 Жовтня 2022 06:29
Гурт Фіолет 14 жовтня презентував кліп на пісню «Дівчисько». Дата виходу нової роботи невипадкова, а напрочуд символічна, попри те, що пісня була написана задовго до повномасштабного вторгнення.

«Наше нове відео – історія змін і трансформацій, через які пройшли українці від моменту повномасштабного вторгнення росії. Історія жінки на тлі війни, яка змінила її мислення, покликання, гардероб та життєві пріоритети», – йдеться в описі до відероботи.

Написана задовго до 24 лютого, пісня набула з часом нових змістів, глибини та візуальних інтерпретацій, розповідає фронтмен гурту Сергій Мартинюк.

«Ця пісня і кліп до неї – наша подяка захисникам та захисницям України. Про вас зараз наші щоденні думки і для вас всі слова вдячності, які лунають в ці тривожні, історичної значимості дні. Дякуємо ЗСУ, що маємо змогу прем’єрити нашу творчість і будемо вдячні за ваш фідбек, наша #fiolet_family», – зазначають музиканти.
Режисером кліпу виступила Вікторія Квітка, операторська робота – Євгена Білінського. Головну жіночу роль зіграла відома українська акторка Антоніна Хижняк.

Відомо, що пісня «Дівчисько» увійде до нового альбому, над яким нині працює Фіолет завдяки підтримці Українського кулььтурного фонду.

Читати ще: Любов, карантин і жертовність: лідер «Фіолету» презентував у Луцьку «Короля дощу»

До слова, 1 жовтня гурт відзначив 13-річчя. Фіолет було засновано у Луцьку й нині у його складі троє лучан.

Нагадаємо, за останні пів року Фіолет видав кілька нових робіт: на початку квітня вийшов трек «Заряджай», у червні побачила світ пісня «Говори», у липні з'явилася композиція «На Чорному морі», а у серпні музиканти презентували трек «Ой чи живі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus