USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Трагедія на Волині: чоловік застрелив односельця з рушниці

1 Листопада 2018 11:16
Волинянин з власної рушниці вистрілив в односельця. Трагедія трапилася в одному із сіл Турійського району. Про це інформує прес-служба волинської поліції.

Поліцейські затримали зловмисника та помістили його до ізолятора тимчасового тримання. За вчинення умисного вбивства волинянину загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

На власному подвір’ї під час конфлікту 63-річний житель району вистрілив із зареєстрованої мисливської рушниці у 46-річного односельця. Чоловік загинув на місці.

Група реагування патрульної поліції оперативно прибула на місце трагедії.

«Поліція затримала правопорушника в порядку ст. 208 КПК України. Його помістили до ізолятору тимчасового тримання. Мисливську рушницю вилучили. Вирішується питання щодо оголошення зловмиснику підозри та обрання йому міри запобіжного заходу», - зазначив Анатолій Дружук, начальник Турійського відділення поліції.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу Україну. Йдеться про умисне вбивство. Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus