USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Трампу можуть висунути обвинувачення в податковому шахрайстві

2 Липня 2021 09:43
Обвинувальний акт проти компанії Trump Organization та її фінансового директора Аллена Вайссельберга, може призвести до висунення прямих обвинувачень Дональду Трампу.

Про це йдеться в розгорнутому коментарі агентства Reuters, повідомляє Укрінформ.

«Широкий обвинувальний акт щодо шахрайства з податками, оприлюднений у четвер проти Аллена Вайссельберга, бухгалтера Дональда Трампа, загрожує 73-річному керівнику багаторічним ув’язненням та чинить на нього потужний тиск з метою звинуватити в причетності експрезидента США», - зазначається в повідомленні.

У цьому зв’язку підкреслюється, що прокурори обвинувачують Вайссельберга, головного фінансового директора Trump Organization, в ухилянні від сплати податків. Як зазначається, він брав частину своєї щорічної зарплати у вигляді «бенефітів», що включали квартири, розкішні машини та грошові премії до свят.

Обвинувальний акт деталізує умисну схему, яку компанія впродовж 16 років застосовувала для ухиляння від податків - загалом на $1,7 млн. Такі формулювання серйозно загрожують Вайссельбергу тривалим позбавленням волі, зауважує видання. У цій ситуації фінансовий директор Trump Organization, аби пом’якшити собі покарання, може зіграти ключову роль у процесі висунення обвинувачень проти самого Трампа.

У четвер колегія присяжних Мангеттена висунула обвинувачення в порушенні податкового законодавства компанії Trump Organization та її фінансовому директору.

Стверджується, що ця організація півтора десятка років реалізовували злочинну схему ухиляння від сплати податків шляхом змови, шахрайства, крадіжки майна, підробки документів та інших дій. Обвинувачення ґрунтуються на даних, отриманих з електронних носіїв, податкової документації та слів свідків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
К. лучанин Показати IP 2 Липня 2021 14:14
Нормальний він чоловік, адекватний, міг помирити нас з Росією. От за те його й нищать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus