USD 39.85 40.08
  • USD 39.85 40.08
  • EUR 39.85 40.08
  • PLN 9.85 10.00

У Білорусі хочуть розмістити 20 тисяч мобілізованих із Росії

29 Вересня 2022 11:43
Міноборони в Білорусі готує місця для розміщення 20 тисяч мобілізованих із рф. Вони мають поповнити дислоковані в білорусі підрозділи зс рф. В результаті поповнення, співвідношення «досвідчених» та «молодих» військових має скласти 1 до 5.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Для розміщення планується використати існуючі військові фонди, а також цивільні приміщення і будівлі. Під ці потреби передають склади, ангари та інші приміщення покинутих сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств. Відповідні вказівки було надано зс рб та місцевим радам.

Читати ще: Путін хоче перекинути війська до Білорусі, аби вдарити по Волині та Києву: експерт повідомив, коли чекати «гостей»

Після збільшення штату підрозділи використовуватимуть російську військову техніку зі складів на території білорусі. Також планується посилення за рахунок техніки та озброєння, знятих зі зберігання на території рф. Брак техніки для перевезення особового складу окупаційних військ планується поповнити за рахунок мобілізації цивільних вантажних та легкових автомобілів.

Читати ще: У Білорусі раптово розпочалися військові навчання на аеродромі, куди раніше прибули літаки РФ

Також влада рб дала вказівку правоохоронним органам сприяти представникам зс рф у мобілізації російських громадян, які нещодавно заїхали на територію країни.

Нагадаємо, після оголошення часткової мобілізації, згідно з даними видання «Новая газета. Европа» з посиланням на джерела в Кремлі, з Росії втекла 261 тисяча чоловіків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Вересня 2022 13:48
просто 'чудова'перспектива : ЄС платить за газ і нафту - росія може безкінечно воювати з нами на нашій території, zомбі -бидла у них достатньо,що б там хто не говорив. Як ми далі будемо жити в таких умовах - питання? Розвалюють будинки,міста не десь в росії,білорусі, ЄС чи США, а у нас. Коли ж буде та відбудова,якщо закінченням війни і не пахне?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus