USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У бюджеті Луцька перерозподілили понад 40 мільйонів

27 Червня 2018 15:25
У бюджет Луцька внесли зміни. Зокрема кошти передбачили на реконструкцію філії ЦНАПу, придбання тролейбусів, ремонт дворів та доріг, на освіту, будівництво причалу, завершення ремонту амбулаторії на Вересневому та інше.

Зміни в бюджет міста 2018 року ухвалили під час засідання сесії Луцької міської ради.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова розповіла, що перерозподіляють 40,2 млн грн.

«Основні суми передбачені на: придбання тролейбусів 3 млн, мільйон на ремонти закладів управління освіти, 0,5 млн на реконструкцію ліфтів, 16 млн на ремонт доріг, на заклади культури збільшуємо видатки на 2,3 млн, 3,3 млн спрямовуємо на завершення робіт в амбулаторії на Вересневому, 880 тисяч спрямовуємо департаменту соцполітики, 200 тисяч гривень підуть на благоустрій центрального парку культури та відпочинку, передбачаємо кошти департаменту ЖКГ на засоби примусового зниження швидкості, 180 тисяч на будівництво причалів.

Також спрямовуємо й по програмі підтримки ініціатив жителів міста Луцька 144,9 тисяч грн, 1,5 млн на проектно-кошторисну документацію для реконструкції філії ЦНАПу. Отримали ми субвенцію 4,8 млн від ОДА на придбання житла військовослужбовцям. Перерозподіляємо й кошти депутатського фонду в сумі 507,047 тисячі грн. Збільшуємо доходи загального фонду бюджету за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» в сумі 5,23 млн», - інформувала Лілія Єлова.

Обговоривши питання, депутати підтримали більшість голосів перерозподіл коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus