USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У боях загинув підполковник з Волині, викладач Віталій Власенко

7 Березня 2022 12:23
Захищаючи Україні від загарбників, загинув підполковник, викладач Володимир-Волинського педагогічного фахового коледжу ім. А.Ю.Кримського, завідувач студентського гуртожитку Власенко Віталій Миколайович.

Про це повідомили на сторінці навчального закладу у Фейсбуці.

Віталій Власенко викладав у коледжі дисципліну «Захист Вітчизни». До роботи в коледжі служив у прикордонних військах, за місяць до початку війни повернувся на службу.

«Він учив студентів бути сміливими та мужніми, любити свою Батьківщину, бути готовими віддати життя за спокій українського народу. Такими виховав і своїх синів. Таким був сам, з перших днів перебуваючи в найгарячіших місцях боротьби за перемогу добра над злом, за спокій своїх вихованців, колег, друзів, родини.

Схиляємо голови перед подвигом воїна, який ціною власного життя відстоював незалежність нашої України, наближав великий день перемоги над чорною навалою ворога», – інформують на сторінці коледжу.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 8 Березня 2022 07:51
Велика подяка і царство небесне героєві. Співчуття родині, нічим неможливо зарадити горю, він зробив максимум, для перемоги України!
Галка Показати IP 8 Березня 2022 10:43
Герої не вмирають! Щире співчуття рідним.
Марія Показати IP 8 Березня 2022 15:42
ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ! ГЕРОЯМ СЛАВА! Щире співчуття рідним.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus