USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Іваничах після вихідних лежать купи сміття

8 Листопада 2017 23:48
На вулицях селища Іваничі після вихідних та свят лежать купи сміття – на площі, у парку, поблизу дитячого майданчика, біля інсталяції «Я♥Іваничі».

Про це розповідає БУГ.

Як розповідають комунальники, працюють вони щодня із шостої ранку, щоб прибрати весь непотріб із вулиць. Часто їм доводиться виходити на роботу навіть у вихідні. Обурюються комунальники тим, що мами викидають в урни дитячі памперси, які звідти дістають собаки і шматують, а робітникам потім доводиться збирати ці шматки із трави.

Крім того, біля торгового центру, що в Іваничах, стоять столи, де люди продають молоко. Одна з продавчинь розповіла, що кожного ранку вона бачить сліди вечірніх посиденьок молоді на місці торгівлі: то пляшки з-під пива залишать, то інше сміття. Буває по столах походять брудним взуттям.

З огляду на це, вкотре хочеться сказати: прибирайте за собою, поважайте насамперед себе. І цінуйте чужу працю!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus