USD 40.65 41.05
  • USD 40.65 41.05
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.20

У Камені-Каширському хочуть оновити тренувальний комплекс важкоатлетів

24 Травня 2024 08:59
Спортивна школа з важкої атлетики в Камені-Каширському потребує реконструкції тренувального комплексу.

Про це 23 травня на сесії Волинської обласної ради розповів депутат Анатолій Філюк.

За його словами, наприкінці 2016 року в місті Камінь-Каширський у приміщенні колишньої котельні облаштували тренувальну залу для занять із важкої атлетики. За ці шість років школа підготувала шість майстрів спорту, три кандидати в майстри спорту України, дві чемпіонки Європи серед дівчат, одну рекордсменку Європи. Успішно вихованці виступають теж на республіканських змаганнях. Наприклад, п’ять дівчат стали рекордсменками України, всі вони багаторазові чемпіонки України. У 2024 році одна зі спортсменок у віці 15 років посіла на дорослому чемпіонаті Європи шосте місце.

«На жаль, наявна матеріальна база та віддаленість поліських сіл від Луцька та Ковеля не сприяють самореалізації, пошуку та підготовці юних важкоатлетів, у майбутньому наших олімпійських чемпіонів. Перемоги наших дітей – це національний престиж, особливо під час війни», – наголосив Анатолій Філюк.

Читати ще: Луцький борець Євген Макаров виборов срібло на Чемпіонаті Європи з боротьби самбо. Фото

Тому депутат просив виділити кошти з обласного бюджету на реконструкцію тренувального комплексу, зокрема житлових кімнат і кімнат реабілітації. Свій депутатський запит він адресував голові ОВА Юрію Погуляйку та голові облради Григорію Недопаду.

Депутати облради підтримали запит колеги на голосуванні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus