USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Ковелі відкрили оновлену стелу на честь загиблих Героїв

13 Жовтня 2021 20:38
У Ковелі на Меморіалі Слави відкрили оновлену стелу на честь земляків – загиблих учасників АТО та Героїв Небесної Сотні, повідомляє ПроКовель.

На захід прийшли рідні героїв, які віддали життя за Україну, представники міської влади, військові побратими, молодь, духовенство, аби згадати всіх поіменно та віддати данину шани: Роману Данилевичу, Станіславу Максимчуку, Андрію Омелянюку, Андрію Мостиці, Павлу Редьковичу, Олегу Вишневському, Олегу Остапенку, Олександру Артемуку, Олександру Абрамчуку, Олександру Ярмолюку, Олексію Тарасюку, Анатолію Шиліку, Андрію Задорожньому, Сергію Дем’янику, Володимиру Кияну, Ігорю Кірєєву, Анатолію Іллюху, Миколі Яворському, Миколі Кравчуку.

Також поряд з портретами наших земляків, які загинули в АТО – світлини Героїв Небесної Сотні.

Священники Православної Церкви України освятили стелу та відслужили панахиду.

На завершення заходу лягли квіти до стели пам’яті на честь земляків – загиблих учасників АТО та Героїв Небесної Сотні, пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам та Вічного вогню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 14 Жовтня 2021 11:48
За Украину? Ну если за такую.как сейчас.то зря...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus