USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Ковелі витратять понад мільйон на реконструкцію освітлення вулиць

21 Липня 2019 21:46
Реконструкцію вуличного освітлення на двох вулицях Ковеля фірма зі Львівщини виконає за понад мільйон гривень.

Замовником робіт стало управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міськради. Очікувана вартість реконструкції вуличного освітлення на вулиці Театральній становила 640 тисяч гривень, термін виконання робіт – 18 липня – 31 грудня. Виконати роботи зголосилося ТзОВ «ВілКом Монтаж», зареєстроване у Городоцькому районі на Львівщині, за 578,522 тисячі гривень. Про це йдеться у договорі, укладеному 18 липня між підрядником та управлінням капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міськради. У структурі вартості робіт понад 409 тисяч коштуватимуть матеріальні ресурси, понад 30 тисяч – вартість експлуатації будівельних машин та механізмів.

Окрім того, цей самий підрядник виконає реконструкцію вуличного освітлення на вулиці Відродження у Ковелі у період до кінця року. Очікувана вартість робіт становила 800 тисяч гривень, ТзОВ «ВілКом Монтаж» виконає реконструкцію за 538,441 тисячі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лілія Показати IP 21 Липня 2019 20:01
А на перехресті вул. Сухомлинського і вул. Матєжева в Ковелі хоч би на одну лампу потратились, бо "блимає" як на кареті швидкої і спати не дає уже 2 роки і нікому діла нема! Невже ніхто і ніколи у вечірній час не оглядає як працює освітлення??? Це ж біля 2 школи, там діти вечором додому зі школи через 1,5 місяця ітимуть...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus