USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Києві знайшли тіло працівника Адміністрації президента

14 Березня 2019 12:50
У Шевченківському районі Києва біля церкви на вулиці Багговутівській знайшли закривавлене тіло чоловіка, у якого з собою було посвідчення співробітника Адміністрації президента України до 31 грудня 2018 року.

Про це повідомляє кореспондент видання «Информатор» з місця події.

«14 березня в Шевченківському районі столиці виявили мертвого чоловіка. Закривавлене тіло лежало на вулиці Багговутівській, прямо біля воріт церкви. Його помітив охоронець будівництва, який повертався з нічної зміни. Він відразу викликав поліцейських і швидку допомогу. Лікарі констатували смерть чоловіка», – йдеться у повідомленні.

За словами лікарів, у чоловіка була розбита голова та закривавлені руки. На місці працюють поліція та швидка допомога.

Водночас, видання «Кримінальна Україна» повідомило, що у чоловіка знайшли посвідчення Адміністрації президента України до 31 грудня 2018 року. Наявність посвідчення підтвердили також і ТСН. Видання повідомляє, що убитий чоловік на ім'я Олександр Бухтатий працював головним консультантом департаменту інформаційної політики АП України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Валентина Показати IP 14 Березня 2019 13:09
Нацдружини -тітушки розгулялись. Забагато волі бандитам дали!
ще не зовсім свідоми до Валентина Показати IP 14 Березня 2019 13:18
Це ви вірно сказали. Забагато волі дали.
Олександр Показати IP 14 Березня 2019 15:20
Певно то він злив інформацію про свинарсуків, кумів пороха
пенсіонери Показати IP 15 Березня 2019 20:10
бандит-порошенко краде наші пенсії...порошенівського лакея-холуя нешкода бо служив демону вальцману-крадію пенсій! вкрадені в нас пенсії порошенку вілізуть ще нераз віночками бо зло породжує зло!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus