USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькій школі № 20 відремонтували спортзал. Фото

26 Серпня 2020 17:38
У літній період міська влада активно працює над оновленням закладів освіти міста, зокрема впроваджуються енергозберігаючі заходи, ремонтують дахи, оновлюють актові зали, харчоблоки та санвузли. Цього разу радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк та депутат міської ради Євгеній Ткачук оглянули проведені ремонтні роботи у спортивному залі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 20 у мікрорайоні ЛПЗ.

Тут капітально відремонтували сам спортзал, роздягальні. Тепер діти займатимуться фізичною культурою у теплому та затишному приміщенні, повідомляють на сайті міської ради.

Спортивний зал був у жахливому стані, стіни і стеля полущилися, підлога прогнила, баскетбольні щити і кільця поламані. «Було прийнято рішення провести капітальний ремонт спортзалу. Робили його у кілька етапів. Першочергово відремонтували стелю, потім зробили саме приміщення. Завершальним етапом став ремонт роздягалень. Тепер діти займатимуться у новій і сучасній спортивній залі. Комфортно буде переодягатися. Сподіваюсь, що у цьому залі ще не одне покоління лучан, які проживають у мікрорайоні ЛПЗ, будуть займатися спортом. Ми продовжуватимемо роботу із оновлення спортивних залів й у інших школах міста», - наголосив радник міського голови Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Maха Показати IP 26 Серпня 2020 20:44
Який гарний зал !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus