USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У луцькій школі – траур за ученицею, яку збив потяг

19 Травня 2017 13:55
У навчально-виховному комплексі №26 - траур за 10-класницею, яка загинула під потягом у Луцьку. Діти несуть квіти до портрету, державний прапор приспущений, і в пам’ять про школярку горить лампадка.

Нагадаємо, 18 травня на залізничному переїзді неподалік вулиці Карпенка-Карого поблизу готельно-ресторанного комплексу «Срібні лелеки» під вантажний потяг потрапила 16-річна лучанка. Дівчина загинула на місці. За цим фактом поліція розпочала перевірку.

Директор навчального закладу Іван Леуш розповідає, що дівчинка у школі була хорошою ученицею.

«Навчалася у школі вона добре, була хорошою, про неї педагоги позитивно відгукувалися, давали гарну характеристику. Дівчинка була 10-класницею. Те що сталося - велика трагедія для нас, для родини, батьків. Я спілкувався зі свідками, які були на місці події, всі вони розповідають, що це був нещасний випадок, пов’язаний з необережністю. На жаль, це призвело до трагедії та непоправної втрати. У зв’язку з цією трагічною подією в школі оголосили траур, у холі стоїть потрет учениці, горить лампадка, діти та батьки приносять квіти», - говорить директор.

Зі слів Івана Леуша, в школі приділяють особливу увагу Правилам дорожнього руху, оскільки заклад розташований поряд із двома великими дорогами, а безпека учнів понад усе.

«Через таке місцерозташування школи ми осбливо ретельно навчаємо учнів Правилам дорожнього руху. Так, педагоги регулярно проводять бесіди з дітьми, є тематичні виховні годити, також приходять працівники залізниці й розповідають, як убезпечити себе від травм на колії. Окрім цього, вчителі проводять інструктаж перед кожними канікулами», - розповідає Леуш.

Варто додати, очевидці розповідали, що загибла школярка йшла в навушниках і дивилася у телефон, що не дозволило дитині вчасно зорієнтуватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Віка Показати IP 19 Травня 2017 14:45
Співчуття рідним. Чому таке горе???
Зайчик до Віка Показати IP 19 Травня 2017 16:00
Є реальні причини,які призвели до горя.Для чого риторичні питання? Абищо написати.Не будемо лукавити-премія Дарвіна,однозначно
хм Показати IP 19 Травня 2017 15:01
Вона що там жила? чи чому ходила по заборонених місцях, Жах! Співчуття бвтькам і рідним..
Лучанин до хм Показати IP 19 Травня 2017 16:44
Там не заборонене місце!Вона просто переходила залізничну колію і незамітила потяга тому що була у навушниках.Потрібно бути обережним!
Олександр Показати IP 19 Травня 2017 15:26
Співчуття горе велике. Вона мабуть там не раз ходила , горе непоправне нажаль. Чому ж так не вберегли
Волинянин до Олександр Показати IP 19 Травня 2017 16:48
Вона сама себе не вберегла!Ніхто з людей невинуватий!Потрібно бути дуже уважним коли переходиш залізну колію.В школі про це навчають і нагадують кожен рік.Співчуття батькам...
логіка Показати IP 19 Травня 2017 16:47
Діти з цієї школи постійно човпуться під Там Тамом, по дахах прилеглих будинків і по коліях. Нехай горе вчителі подивляться сторінки своїх класів у соцмережах. А то всі роблять вигляд що нічого не бачать а потім публічно горюють.
жах до логіка Показати IP 19 Травня 2017 18:31
Моя дитина теж вчиться у цій школі і я завжди обурююсь тим чого школа не цікавиться життям своїх вихованців - вони ж іменують себе навчально виховним закладом а діти не задіяні у позашкільних заходах а тиняються вулицями і дахами фотографуються і хизуються тими фото в інстаграмах. За що отримує заробітну плату психолог цієї школи вона має переглядати соціальні мережі підлітків і працювати з ними.
мама до жах Показати IP 19 Травня 2017 19:40
Моя дитина також 11 років навчається в цій школі. І таких хороших вчителів годі й шукати.І дітьми вони опікуються, як рідними. І якщо ваша дитина " тиняється вулицями", то винні ви, а не вчителі. Щире співчуття батькам дівчинки
Кіндер до жах Показати IP 19 Травня 2017 23:47
За дитиною перш за все повинні дивитись батьки. Якщо батьки не мають авторитету в дитини, то що вже говорити про вчителів - чужих людей. Спочатку носяться з дитятком як з писаною торбою - ні двійку поставити, ні мораль прочитати, а потім дивуються в кого ж це воно вродилося. Дитиною потрібно займатись: погано вчиться - робити з нею домашню роботу, тиняється по вулиці - залучати до спорту, знайти якесь цікаве їй хоббі. Набагато легше зависати в інтернеті чи тв і говорити, що школа всім винна.
Чоловік до жах Показати IP 21 Травня 2017 11:43
Я 9 років відчився в цій школі. І в мої роки було все добре. Діти 2000-их років стали такими жорстокими, безвідповідальними. Бо тоді нас батьки човпли за все і мали на нас авторитет старші. На разі, авторитети є тільки"блоггери".
До жаху Показати IP 19 Травня 2017 18:54
А що повинні робити батьки?
тацекапець Показати IP 19 Травня 2017 20:35
Ну так правильно, у нас завжди винних шукають у школах) батьки ж "здали" своїх дітей, і не дай Бог щось станеться, як прибіжать розбиратися..чому чужі люди повинні переживати за їхніх дітей? А батьки тоді нащо, якщо за все відповідають вчителі?? У вчителів є свої діти, свої проблеми. Вчитель - це робота, така сама, як і продавець, не СПОСІБ життя.. Робота! PS. Не варто шукати винних там, де її нема) Усім добра!
М Показати IP 20 Травня 2017 16:41
Навушники не заважали їй повернути голову вліво-вправо. Кожен творить свою долю.
Галя Показати IP 20 Травня 2017 19:41
Я впевнена,що школи давно пора лiквiдувати.Вони руйнуюють дiтей.Знаю це по своiй дитинi.I сама педагог.Знаю цю гидку систему пiдлизувань.Не можна дiтей довiряти вчителям.Хай допоможе Бог батькам пережити цей жах,бо iх нiхто i нiколи не зможе втiшити.А для iнших це попередження-молiться за ваших дiтей,виховуйте iх християнами,шукайте Бога ,питайте Бога про кожен ваш крок,будьте серйознi,
С Показати IP 21 Травня 2017 09:49
Дитина йшла з податковоі ,а не просто " тинялась вулицями". Не смійте говорити про неі погано Це просто жахливий збіг обставин ...Якщо є ангели на землі- то це була вона. Світла пам'ять..Спи спокійно дороге дитя...
М Показати IP 21 Травня 2017 16:15
Страшне горе для усіх! Батьків, рідних, друзів, її учителів... Усіх, хто близько знав це світле Янголятко, яке хотіло жити і допомагати людям... Світла пам'ять... Спи спокійно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus