USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку біля школи маршрутка збила дівчинку. Оновлено

22 Березня 2018 12:20
У Луцьку напроспекті Перемоги збили пішохода-дитину. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Волині у Твіттері.

Автопригода трапилась у четвер, 22 березня.

Маршрутка №1 збила дитину на пішохідному переході біля школи №5 близько 12:00. Дівчинці орієтовно 7-8 років. повідомляє Волинь24. Постраждалу забрала швидка.

Діти розповідають, що маршрутка наїхала на дівчинку і ще протягнула асфальтом під колесами, пише Конкурент. Потім водій здав назад і дівчинку витягнули. Вона була при свідомості, продиктувала номер телефону мами. Водій маршрутки зазанчив, що дівчинка рухалася на червона світло світлофора і не дивился по боках, тому й потрапила під колеса транспорту.

Як писало видання Волинь24, маршрутка наїхала дитині на голову, однак медики спростовують цю інформацію. У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини медики зазначили, що у дівчинки констатували легкі тілесні ушкодження, її госпіталізували в обласну дитячу лікарню.

Згодом Конкурент повідомив, що батьки дівчинки, яку збила маршрутка біля 5-ї школи відмовились від госпіталізації.

Деталі обіцяють повідомити згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 35
а.. Показати IP 22 Березня 2018 12:26
та шо ж таке робиться... страшно жити...
Сергій до а.. Показати IP 22 Березня 2018 13:11
Жити не страшно. Страшно дивитись, як люди виходять на проїзжу частину, розраховуючи, що перед ними зупиниться весь транспорт. Цінувати потрібно своє життя і не розраховувати, що про нього подбає чужий дядько за кермом (у якого свої проблеми в голові), чи залізяка на колесах, яка може зламатись в любий момент. ЛЮДИ!!!! НЕ ВИХОДЬТЕ НА ДОРОГУ, КОЛИ ПО НІЙ РУХАЄТЬСЯ ТРАНСПОРТ (НАВІТЬ НА ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО!). НЕ ЇЗДЬТЕ НА РОВЕРАХ ПО ГЛОЛЬОДУ. НЕ ПАЛІТЬ (ЦИГАРКИ) У ЛІЖКУ. НЕ БУХАЙТЕ (БЕЗ МІРИ ПРИНАЙМНІ) і беде вам щастя !!!!!!!!!! Ваше життя залежить ТІЛЬКИ від вас)))
То до Сергій Показати IP 22 Березня 2018 13:18
слідкуй за технічним станом своєї залізяки, а як вона в тебе некерована, то злазь, на куй і ходи пішки, і проблеми з своєї голови залишай вдома, а за кермом думай про ПДР, а не про свої проблеми, особливо біля дитячих навчальних закладів. Обнаглили с..ки до безмеж!
jj до То Показати IP 22 Березня 2018 13:39
якщо не знаєш ПДР то не вилазь на проїжджу частину! за тебе пішохода ніхто думати не зобов'язаний!
Та до jj Показати IP 22 Березня 2018 14:11
Дитя йшло на ЗЕЛЕНЕ світло світлофора ПОРЯД З ШКОЛОЮ на ПІШОХІДНОМУ ПЕРЕХОДІ. Якого б..ть, знання ПДР ви ще в даному випадку хочете ?! як твоя дитина вийде на пішохідний перехід на зелене світло біля школи і їй трапиться на дорозі таке, як ти або сергій, тоді попіздиш, хто думати зобов"язаний, а хто ні, і про знання ПДР теж
До jj до jj Показати IP 22 Березня 2018 16:18
Ти дятел дов&аний, думай що пишеш, кожен водій повинен пригальмовувати перед переходом і памятати , що керує "джерелом підвищеної небезпеки". І тільки такі дятли як ти взагалі можуть не думати.
Сергій до То Показати IP 22 Березня 2018 13:45
Всі під Богом ходимо (хоча і обнаглілих вистачає) Але ваше життя тільки від вас залежить. Звичайно можна "посадити" не одного водія, але якщо ви чи ваші діти будете надіятись тільки на тюрму для шоферів, то своєю смертю ви точно не помрете. Шануймося, бо злість нас не врятує))
Ти до Сергій Показати IP 22 Березня 2018 15:44
за своїх дітей переживай, нострадамус *раний знайшовся. Бо й твої діти і ти можуть вийти на зелене світло і їм мудило таке, як ти, в якого "проблеми з головою" чи "відро з болтами" на колесах" трапиться.
Лучанин до Сергій Показати IP 22 Березня 2018 15:51
Чому ви підміняєте одне іншим? Це абсолютно паралельні процеси - так, треба бути дуже обережним, хоча б тому що ніхто не хоче виконувати ПДР, що й видно з коментарів. А ПДР якраз і були створені щоб захистити людське життя, щоб всі безпечно могли розминутися. А наїзників, які збивають людей на переходах на зелене світло для пішохода треба карати максимально, щоб іншим було неповадно. І це перше що треба буде зробити коли в країні з'являться правоохоронні органи.
пасажир Показати IP 22 Березня 2018 12:31
А давайте піднімемо знову плату за проїзд до *економічно обгрунтованої* 5 чи 6 грн. Може ті їздюки будуть їздиди згідно правил. І ті бидло-перевізники ще качають свої права, паралізуючи життєдіяльність всього міста. Геть маршрутний транспорт з міста Луцька, або хай вводять електронний квиток.
Свідок Показати IP 22 Березня 2018 12:33
Дівчинка йшла не зелене світло, водій завершував маневр.
Лучанин, до Свідок до Свідок Показати IP 22 Березня 2018 16:21
Яких нахер маевр, якщо вже при жовтому кольорі, він повинен був стояти. Він ко?лота летів, бо хотів проскочити і набрати гривень в автобус.
олег Показати IP 22 Березня 2018 12:38
повністю підтримую. тільки ж влада з тими баригами перевізниками в долі, тому електронного квитка ніхто ніколи не введе. І завжди буде за кермом маршрутки де*іл який одночасно кермуючи автомобілем курить , говорить по телефону, видає здачу ще й дивиться щоб конкурент не обігнав. А на людські життя йому начхати, головне гроші в кишеню покласти.
Носатий дядько до олег Показати IP 22 Березня 2018 15:01
Сьогодні вранці їхав на роботу 11-ю. Біля 5-ї школи мудій (іншого слова не підберу) гнав, як навіжений - обганяв "конкурента". З міста потрібно НХ прибрати ці ср\ні "маршрутні таксі(!?" і запровадити нормальні великі міські автобуси і нормальні (не смердючі) тролейбуси.
Сергій Показати IP 22 Березня 2018 12:41
Навіть на зелене світло світлофора потрібно дочекатись поки автомобілі зупиняться (це ж залізяка і зламатись може в любий момент, та і людина за кермом теж смертна і з своїми проблемами), а пішоходи чомусь вважають, що така сумнівна "перевага" на пішоходному переході важливіша за їхнє життя. Ну що ж, кожному своє...
Та до Сергій Показати IP 22 Березня 2018 13:00
бл*ть, дитині сім-вісім років! в такому віці для неї зелене світло світлофора є синонімом безпеки, вона ще не може зрозуміти, що є повно дорослих де?ільних дядьків, які може зупиняться на те зелене світло, а може й ні, то вже залежить від того як ліва півкуля їхньої ср...аки захоче, а про неврегульовані переходи нема що й говорити. Там прехід, до того ж врегульований, і навчальний заклад поряд - це дорослим дядькам нічого не говорить, стосовно праил і безпеки, діти-семирічки повинні всі можливі ситуації передбачити?! Зла не вистачає!
Сергій до Та Показати IP 22 Березня 2018 13:34
Це у вас півкуля не працює. А зла вистачає. Але це не вирішить питання на дорогах. В нормальних країнах, де дбають про таких дітей (а не носяться з своїм злом) на пішоходних переходах біля шкіл у відповідний час чергують дорослі, або старшокласники у належній екіпіровці. Я шофер (зі стажем) і знаю як може відмовити техніка, як шоферу може стати погано (та масса причин). Звичайно є і порушники, а тому правила потрібно б писати виходячи з реалій життя. І саме перше - заборонити виходити на дорогу, коли транспорт ще не зупинився. Цінуєте своє життя і життя своїх дітей - вважайте.
V до Сергій Показати IP 22 Березня 2018 15:50
а може поліцейських з автоматами біля кожного переходу поставити, якщо світлофіорів і знаків попереджувальних всякиv "болєзним" і з технічними проблемами мало?!
Лучанин до Сергій до Сергій Показати IP 22 Березня 2018 16:29
Як водію зі стажем: реалії життя такі, якщо ти знаєш про проблеми зі здоровям, про проблеми зі своїм авто - то немає чого сідати за руль слабій людині в несправне авто. Транспорт повинен вважати що він їздить в місті (і 110% водій знає про наявність в містах шкіл, дитсадків тощо). В мене теж дитина вчиться в тій школі, і я мусив сьогодні з роботи шпілити в школу (коли прочитав про аварію), бо дитина телефон не брала, через таких як ти реалістів життя. Я, як і більшість нормальних водіїв, коли їду в авто завжди слухаю як воно працює і чи немає зайвих звуків, щоб завчасно звернутися на СТО та усунути його, а не кататися до останнього.
оо до Та Показати IP 22 Березня 2018 13:43
і що що мало років? хай батьки вчать дитину не йти на червоне світло, а то частенько бачу коли мама чи тато тягнуть дитину за руку на червоне світло і самі показують як влізти під колеса. а потім водій має клопіт через таких баранів.
V до оо Показати IP 22 Березня 2018 15:47
ДИТИНА ЙШЛА НА ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО, ти читати не вмієш чи суть до голови не добігає?
Сергій до V Показати IP 25 Березня 2018 01:20
Читати всі вміють. Далеко не всі вміють переходити проїзжу частину дороги. Зелене світло і зебра - це не перевага для пішохода! (як пишуть правила). Діти цього не розуміють, бо навіть деякі дорослі туплять. Перевага це - розмір і вага автомобіля !!!! Ви можете заплювати мене з моїми коментами, але ваше життя і життя ваших дітей врятує тільки УВАГА при переході проїзжої частини. І якщо ви ступите на дорогу, коли автомобілі ще не зупинились, уміння читати вас не врятує. Дівчинка не порушила правил, порушив водій (неважливо по якій причині) і що??????????? Всі хочуть доказати вину водія? Напевно докажуть і що????? Хто поверне життя???????? Правила?? Що ж, надійтесь що з вами такого не трапиться. Слухавки у вуха і вперед на зелене світло (як собаки Павлова). Навіть не мусите упевнитись подивившись наліво, направо, стоять машини, чи ще якийсь обкурений летить... Навіщо? Водія ж посадять, якщо він вас зіб*є, правда?
Лучанин до Сергій Показати IP 22 Березня 2018 16:06
Ще раз, обережним треба бути, проте на зелене світло для пішоходів (червоне для авто) всі авто вже мають стояти, тому що між зеленим і червоним є ще жовте і слугує воно для завершення маневру, тобто проїзду тим хто вже в'їхав в зону переходу, саме в'їхав і саме на зелене для авто. А проблеми в водія мають бути тільки одні - виконувати ПДР! Так, і залізяка може зламатися, тільки при виїзді вона має бути абсолютно справною і це теж записано в ПДР які необхідно не обговорювати, а тупо виконувати.
Сергій до Лучанин Показати IP 25 Березня 2018 00:33
Я б вам поставив пятірку по філософії, якби не одне НО))). В нашому житті ніхто нікому нічого не повинен, хоча правил і законів які міняються мало не щодня - не злічити. Прикро, що люди знають (в основному) чужі обовязки і свої права, а не завадило б навпаки. Вчіть своїх дітей, як вижити в цьому світі, а не про їхню "перевагу" на "зебрі" і тоді у вас будуть внуки.. Я зовсім не заперечую ПДР (я їх, до речі добре знаю), просто я своїм дітям розповідав про недосконалість правил і людських обовязків в соціумі, тому у них вже є свої діти. Прикро... Прикро що у цієї дівчинки (як і у сотнях інших дітей які загинули під колесами машин) своїх діток вже не буде і це тільки тому, що вони в кращому випадку знали свої права. Бережіть своїх дітей і будьмо обачні самі, бо правила соціуму ЗАВЖДИ порушуються (по різним причинам). Не всі з цим погодяться (є такі, що аж слиною бризкають в своїх коментах, доказуючи, що дівчинка була права (як сказав Лучанин -тупо виконавши ПДР). Я, до речі, цього і не заперечував), таким прапор у руки і дай Боже щоб на вашому шляху траплялись автомобілі тільки з солодкої вати.
пасажир Показати IP 22 Березня 2018 12:57
сьогодні об 8 годині їхав маршруткою №26 у якої не працювала пічка, як наслідок лобове скло покрите льодом. видимість, як на мене, зменшена на 50-60%, про зеркало заднього виду взагалі мовчу... то про яку безпеку може йти мова?
Максим Показати IP 22 Березня 2018 13:12
Скажіть мені будь-ласка, якого милого маршрутка робить в лівому ряді? Кожного дня їжджу по місту і це жах як їздить громадський транспорт!!!!! Марширучики один поперед одного хочуть встигнути забрати пасажирів. Отак вам і наслідки. Шкода дівчинку нехай видужує.
Н Показати IP 22 Березня 2018 14:08
Я була свідком цього, в мене шок до цього часу, дитини перебігала дорогу на зелене світло для пішоходів, а в мене питання чому водій не зупинявся на жовтому світлофорі??? Чому він перестроївся на ліву сторону? Адже зупинка за 5 метрів і хось чекав на маршутку. Дитину маршутчик просунув. Дай боже щоб з дитиною все буде добре. А нашій медицині треба окреме дякую, бо їхала на зустріч швидка і вона навіть не зупинилась. Нормально правда ж???!
док до Н Показати IP 22 Березня 2018 15:41
Їхав санітарний автомобіль не екстреної медичної допомоги( не швидка), а іншої медичної установи. Перевірив.
Нетерплячий до Н Показати IP 22 Березня 2018 17:05
Да не можна перебігати дорогу. Навіть якщо горить зелене. Дорогу слід переходити. Переконаний що якщо б дитина дорогу переходила то нічого не було б.
уважний до Нетерплячий Показати IP 22 Березня 2018 17:43
переконаний, якби водії не був у?обком - теж дтп не було б
Таня Показати IP 22 Березня 2018 14:20
Головне,що з дитям все нормально.А ті розумахи,що кричать про вину пішоходів,хай прочитають скільки пішоходів лише в нас на Волині були смертельно травмовані на тротуарах,на зелене світло.Справедлива кара кожному горе водію аби інші боялись.А маршрутчики без совісті геть:возять людей у іржавих,брудних коритах,порушують всі правила і плювати на всіх хотіли.
лучанин Показати IP 22 Березня 2018 14:42
Забагато для одного дня аварій за участю водіїв маршруток , вони за гривню вдавляться. Водії маршруток шантажують владу, що якщо не збільшити за проїзд то вони поїдуть на заробітки і не буде кому їздити. Нехай краще покидають маршрути чим так вони їздять, чому вони проти електронного квитка, щоб був контролер, щоб видавали квитки.
Андрій Показати IP 22 Березня 2018 16:38
Був там коли це сталося. Картина була моторошна. Дякувати Богу, що дитина відбулася легкими ушкодженнями, тому що водій маршрутки реально міг переїхати голову. У дитини 3 ангела-охоронці, а цей день може рахувати за ще один день народження. Маршрутка в лівому ряді була, тому що водій намагався відвернути машину від дівчинки (по словам бабці з маршрутки). На диниті був рюкзак, завдяки цьому її зацепило кріплення під бампером, і просунуло по асфальту, не давши наїхати на неї колесу. Водій буде винним, навіть якщо дівчинка переходила на червоний, тому що згідно ПДР він не вибрав безпечну швидкість руху ТЗ. Дуже сумно... ми так нічому не вчимося... НА власні очі бачив, як в Чехії щоденно в години коли діти ідуть в школу чи зі школи, на всіх переходах з обох сторін стоять поліцейські і контролюють рух. Може потрібно менше кататись по місту на пріусах, а трохи починати турбуватися і про людей...
Олександр Показати IP 22 Березня 2018 17:49
це зрозуміло...но багато причин е і з вени пішоходів....ідуть як зомбі незвертають уваги нінащо...валять і все...для пішохода теж повині бути правила!...
буквар до Олександр Показати IP 23 Березня 2018 09:25
вена пішоходів)) анатомію по ходу в школі краще вчили ніж укр.мову. "незвертають уваги нінащо" - вам би звернути увагу на правопис

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus