USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку хочуть притягнути до відповідальності орендаря занедбаної ділянки на Соборності

20 Листопада 2019 15:55
Притягнути до відповідальності орендаря ділянки, яка лишається занедбаною, пропонують у земельній комісії міськради. Відтак, ділянку пропонуватимуть поділити, щоб згодом продати через аукціон.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру 20 листопада.

Голова комісії Олександр Козлюк зауважив, що земельна ділянка на проспекті Соборності, 34а заростає, на ній не відбувається ніякого будівництва і «вовки скоро витимуть», ганяють щурі, збираються коти та собаки.

Своєю чергою, голова управління земельних ресурсів Сергій Шабала повідомив, що пропонуватимуть варіант поділу цієї ділянки.

Отже, рекомендували управлінню підготувати проєкт рішення щодо поділу цієї ділянки. До департаменту муніципальної варти звертатимуться, аби притягнути користувача ділянки до відповідальності за утримання її у неналежному стані.

Нагадаємо, раніше депутати повідомляли, що ділянку орендар ПП «ЛБК» отримав для будівництва торгово-офісного центру. Натомість її використовували вночі для стоянки автомобілів за 15-20 гривень. На ділянці зареєстроване початкове будівництво на 3-4% площі ділянки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus