USD 39.80 40.08
  • USD 39.80 40.08
  • EUR 39.80 40.08
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку менше скаржаться на неприємний запах у місті

10 Вересня 2019 11:41
Протягом останнього часу в місті Луцьку зменшилася кількість звернень від містян щодо неприємного запаху в повітрі.

Про це йшлося 10 вересня під час оперативної наради в Луцькій міській раді.

Директорка департаменту ЦНАП Лариса Карпяк відзначила, що протягом 12 серпня – 8 вересня на групу оперативного реагування надійшло значно менше повідомлень щодо неприємного запаху.

«Приємно зауважити, що протягом звітного періоду значно зменшилася кількість дзвінків щодо неприємного запаху в повітрі. З цього приводу працівникам відділу екології було передано 91 повідомлення», – сказала Лариса Карп’як.

Нагадаємо, у рамках заходів Луцької міської ради, яка та зобов’язується виконати, аби контролювати виникнення неприємних запахів у місті, заплановано облаштувати стаціонарну станцію заборів повітря, встановити в критичних пунктах відеокамери, а також провести незалежний екологічний аудит.

Як повідомлялося, однією з головних причин смороду в Луцьку було те, що завод «БІО ПЕК» зливав відходи у міську каналізацію та на поля фільтрації цукрового заводу. З 15 липня поля фільтрації засипають ґрунтом і вапном, а також тривають роботи зі знезараження рідин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Стомленийвідбрехунів Показати IP 10 Вересня 2019 12:21
Менше, не означає, що сморід зник. Смедить, рідше, але смердить...
ангст Показати IP 10 Вересня 2019 13:22
Жара закінчилась і смердіти стало менше.
Лучанин Показати IP 10 Вересня 2019 13:38
Центр міста, вулиця Винниченка, меморіал - кожен вечір смердить. Не так сильно як раніше, проте сморід є. Куди ввечері дзвонити? В поліцію - і 2 години їх чекати після чого ще 2 години складати протокол? Кому це потрібно? Я не знаю чи гаряча лінія міськвиконкому цілодобова і як на неї дзвонити з мобільного - не задавався цим питанням. Якби знав що можна просто подзвонити і сповістити без будь-яких наслідків (а хто ви, а зачекайте до вас підїдуть тощо) то відповідно би дзвонив кожен день і впевнений що і інші дзвонили. Проблема буде знята тоді, коли сморіду не буде зовсім!
Кіт Показати IP 10 Вересня 2019 13:45
Просто вже задовбало дзвонити, толку ж нема всерівно, а сморід є.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus