USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку може подорожчати вивіз сміття

19 Червня 2021 18:14
КП «Луцькспецкомунтранс» готує нові тарифи на вивезення сміття.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії міськради.

Директор підприємства Володимир Марценюк повідомив, що в місті можуть зрости тарифи на вивезення побутових відходів. Планують, що вартість вивезення сміття коштуватиме близько 22 гривень з людини на місяць. Зараз діє тариф 16,43 гривні на місяць з людини для мешканців багатоквартирних будинків і 18,5 гривні для мешканців приватного сектору.

Зі слів Володимира Марценюка, таке підвищення цін хоч і незначне, але додасть підприємству 800 тисяч гривень на рік, і «Луцькспецкомунтранс» зможе покращити свою матеріально-технічну базу.

Нагадаємо, у Луцьку мають навести лад з вивезенням великогабаритних побутових відходів, а комунальні служби мають інформувати лучан, як з таким сміттям поводитися.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 19 Червня 2021 19:24
давно пора.... сміття не тільки вивозити потрібно, а й сортувати....за це все треба платити
Дідо до дідо Показати IP 20 Червня 2021 08:48
Олігарх? І без вас знаємо що треба сортувати і пластик для якого є окремий ящик туди й летить. І ще злодюго, не використовуй моє псевдо
Лучани Показати IP 19 Червня 2021 21:21
То зросли тарифи на газ, то тарифи на сміття, то тарифи на тепло, то тарифи на проїзд, то тарифи..., тарифи..., тарифи... .
Правда Показати IP 20 Червня 2021 07:51
Чому це відповідальний споживач має платити по нових тарифах,коли маса ди....взагалі не платять за послуги.ЧОМУ???Які дії вчиняють ці надавачі до неплатників?А ніяких.Як і міська влада.То споживачі поступово також перестануть це робити і замість прибутку отримаєте колапс.Законодавчої бази достатньо,щоби змусити чпоживачів оплачувати послуги.То вперед,досить в кріслах штани протирати.
Ася Показати IP 20 Червня 2021 09:55
А як вчасно приїхати ніколи не приїдуть!Листя не забирають,можуть викинути його просто на землю.Хами,невиховані,противні.Чому вони не хочуть сміття забирати?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus