USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку на зупинці вночі виявили побиту жінку з дитиною

15 Травня 2018 11:57
У Луцьку перехожі помітили жінку з дитиною, яка від знесилення й отриманих травм падала. Про це повідомив учасник всеукраїнського громадського об’єднання «АВТО ЄВРО СИЛА» Дмитро Ліщук, – пише Район.Луцьк.

Близько 1:30 ночі повертаючись з роботи чоловік разом з колегою помітив по вулиці Шота Руставелі 10 на зупинці біля бару «Гранат» жінку з дитиною, орієнтовно 8-10 років. Жінка падала знесилена, а дитина її підіймала.

Коли вони запропонували допомогу, то жінка спочатку відмовлялась, боячись, що ті можуть налякати дитину, та побачивши, що дитина все розповідає і йде на контакт, заспокоїлась.

На тілі жінки були сліди побиття. Також вона поскаржилась на біль у серці. Потім почала втрачати свідомість.

За словами дитини, її побив та погрожував вбити чоловік.

Тоді Дмитро Ліщук разом з колегою викликали швидку допомогу та патрульну поліцію і поки чекали, старались підтримувати потерпілу притомною.

На щастя, швидка прибула протягом семи-десяти хвилин. Їй надали допомогу. Від госпіталізації потерпіла відмовилась.

Разом з дитиною та родичем, що прибув на таксі, її відправили для дачі подальших показів у міський відділок поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Просто Показати IP 15 Травня 2018 12:09
Треба було сходити їм "привітатись" з чоловіком.
Свідок до Просто Показати IP 15 Травня 2018 12:46
Чоловіка дома не було....пішов кудись
Анонім до Просто Показати IP 15 Травня 2018 12:58
Якщо пощастить то дадуть умовно,рік і то якщо жінка напише заяву,а можливо і того не дадуть.
Складно до Просто Показати IP 15 Травня 2018 13:35
Знаю ситуацію, коли жінка заступилась за подругу яку на вулиці бив чоловік. В результаті з цією "захисницею" не спілкується ні подруга, ні чоловік, ні вся їх родина. Зробили винною - "бо в чужу сім'ю лізе, сучка". Тому якщо бачиш сімейні розборки - пройди мимо, не заважай іншим жити як вони хочуть. Тим більше, були випадки коли після втручання "рятівника" його починали пи*дити "нападник" з "жертвою" гуртом. Воно тобі тре?) Конкретно в цій ситуації - якщо баба захоче, з такими доказами засадить дибіла того на раз-дваі. В плані відповідальності за битовуху наші суди ще досить часто проявляють адекватність і справедливість. Але зовсім не факт, що вона того захоче.
Леся до Складно Показати IP 15 Травня 2018 22:51
Шкода хлопчика-дитину! І заради дітей, не потрібно бути байдужими до насильства! Навіть якщо "Ви" потім будете крайніми! Діти, яким приходиться жити в таких умовах, повинні бачити, що то не правильно!
Складно до Леся Показати IP 16 Травня 2018 11:43
Ви, пані, маєте якесь конкретне рішення проблеми цієї дитини? Можете щось зробити? Маєте бажання - почнемо з того? Гарними словами можна писати довго. Так, Лесю, погоджуюсь з Вами - діти не повинні страждати через таких батьків. Гарна фраза, прада ж? Щось від неї змінилось?
Анонім до Складно Показати IP 15 Травня 2018 23:33
На прикладі однієї ситуації радити людям відводити очі і не захистити жінку від домашнього насильства- це щонайменше недоречно,а іншими словами -це свідчить про Вашу ігнорантність, байдужість і моральну обмеженість. Хто бачить жорстокість і мовчить,є співучасником...
Складно до Анонім Показати IP 16 Травня 2018 11:39
Гарні слова в вашому повідомленні, такі високопарні. І лозунги звучні, респект. Тільки от життя - воно трошки прозаїчніше та приземленіше буде за такі слова та лозунги, це не статуси в векашечці, де пиши що хочеш і скільки хочеш, ні на що не впливає все одно.
Та Показати IP 15 Травня 2018 13:52
дебіли дике середньвіччя, куди там в цивілізацію та Європу, в поліщуцьких хуторах саме місце з таким менталітетом.
На до Та Показати IP 15 Травня 2018 14:10
Пані хоче в Європу, щоб її там разом з європейками на площах гвалтували і домагались всякі сирійці?) Якщо по суті - дебілко, насилля є всюди, бо завжди є певний (невеликий) відсоток маргінального населення, і питання тільки в тому як на це реагує решта суспільства. Баба яка совається з любителями побухати і блатної романтікі - в всі часи відгрібала і буде відгрібати, бо головою треба думати а не іншим місцем.
Анонім до На Показати IP 15 Травня 2018 23:39
До чого Ваш коментар? Напевно,хочете довести,що Ви до маргінального населення відноситесь. Давати жінкам провину за згвалтування можуть тільки обмежені інтелектом чоловіки.Шкода Вас...
На до Анонім Показати IP 16 Травня 2018 11:31
Не повірите, пані, - але нічого не хочу і не буду Вам доводити. Немає в мене такої мети в житті, вже вибачайте) А мені вас не шкода. Не те щоб я не відчував жалю до інших людей, просто "хтось в інтернеті" мені по визначенню байдужий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus