USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку не вистачає дільничних офіцерів поліції

26 Березня 2019 14:33
У Луцьку працює 23 дільничних офіцери, однак цього – мало. Саме тому виникла гостра потреба у збільшенні штату Луцького відділу національної поліції у Волинській області.

Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 26 березня, повідомив начальник Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області Олег Кічук.

Зі слів посадовця, всього в Луцьку працює 23 дільничих офіцери поліції.

«Але 23 дільничих офіцера, це насправді малувато, тому ми направили у Київ звернення щодо збільшення штату. Його поки ще розглядають», – зауважив Олег Кічук.

Він зазначив, що раніше, коли поліція ще була міліцією, на кожному опорному пункті працювало по 5-6 дільничих офіцерів, а за станом на сьогодні – максимум два. Враховуючи кількість населення Луцька, на 10 тисяч чоловік припадає лише один дільничний.

Зазначимо, що усього у Луцьку – 23 поліцейські дільниці

Також Олег Кічук наголосив, що попри недостачу кадрів, у Луцьку відбулися масові заходи і в 2018-му, і в 2019-му році і усе було лише в рамках чинного законодавства.

«Наше спільне завдання і з депутатами, і з громадськими активістами, щоб у Луцьку був спокій. Вибори пройдуть, а нам далі в Луцьку жити, і тут має бути порядок», – резюмував він.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що місяць тому працівники Національної поліції області спільно із патрульними затримали квартирних крадіїв із Львівської області, які обікрали низку квартир, гастролюючи в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 27 Березня 2019 09:35
ті, що є, вже всі селфі поробили. пора міняти на інших
петро Показати IP 27 Березня 2019 09:56
приблизно 10-15 років назад дільничий ішов на роботу в 7 ранку повертався додому в 3 години ночі. і так кожний день без вихідних. в сім"ї був "гость". не йдіть дільничими не благодарна і дурна робота, винен у всіх бідах міста і країни. тому і багато вакансій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus