USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку нетверезий водій підкинув патрульним 600 гривень

5 Квітня 2021 07:40
Покарали водія, який у нетверезому стані порушив ПДР та намагався відкупитися від патрульних.

Справу розглядали у Луцькому міськрайонному суді.

Як зазначається у справі, у грудні 2020 року близько 4 години ночі водій автомобіля Audi A6 на литовській реєстрації рухався вулицею Домни Гордіюк. Патрульні помітили, що водій порушив ПДР, за що його й зупинили. Виявилося, що він перебував у нетверезому стані.

Чоловік запропонував правоохоронцям хабар, аби ті не складали протокол на нього. Незважаючи на попередження, впертий водій, перебуваючи у службовому авто патрульних, кинув на переднє пасажирське сидіння 595 гривень.

Під час досудового розслідування між прокурором та підозрюваним було укладено угоду про визнання винуватості.

Врахувавши всі обставини справи, суд призначив водію штраф у розмірі 1 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 18 700 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus