USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку – нові ремонти доріг і дворів

13 Вересня 2018 20:39
Поруч із ремонтними роботами, які тривають у Луцьку, стартували нові види здійснення благоустрою й облаштування дворових зон та дорожнього покриття.

У дворі будинку на вул. Федорова, 8 розпочався капітальний ремонт прибудинкової території й просторого двору, навколо якого розташовано кілька житлових будинків.

13 вересня хід ремонтних робіт проінспектували перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, керівник Департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась.

Нещодавно тут відбулися збори за участю Григорія Недопада, де місцевих мешканців ознайомили із проектом проведення ремонтних робіт. Люди вносили свої корективи, очікуючи змін у своєму дворі, що вже багато років перебував у критичному стані. А нині роботи у цьому дворі вирують – знято старе і неякісне покриття, відокремлюються зони для пішохідних доріжок, паркувальних місць, двір готують до капітальних змін.

«У цьому дворі також буде здійснено капремонт «під ключ», що передбачає облаштування паркомісць, відгороджених критих сміттєвих зон, повний ремонт доріг, тротуарів і пішохідних доріжок із викладанням бруківкою, встановлення сучасного LED-освітлення. – розповів Григорій Недопад. – За необхідності, встановимо нове обладнання для дитячих розваг».
Тривають роботи з капітального ремонту вулиці Героїв Крут. Дорога тут не ремонтувалася, мабуть, із часу її створення. Тому раніше покриття на цій дорозі перебувало у зруйнованому вигляді й проїхати вулицею було доволі складно. А сьогодні на більшій частині дороги вже вистелений новенький асфальт. Вулиця має важливе значення для інфраструктури міста, а тому її ремонт – вдале і необхідне рішення для Луцька. Ця дорога веде до нової сміттєсортувальної лінії, а також активно використовується для проїзду.
«Роботи на цій вулиці ще не закінчені, але просуваються доволі активно, – зауважив Григорій Недопад. – Ця ділянка дороги кілька десятків років не ремонтувалася, а тепер вона матиме пристойний вигляд і слугуватиме якісно упродовж багатьох років».
На вул. Караїмській та вул. Горіховій розпочато роботи із влаштування щебеневого покриття методом напівпросочування бітумною емульсією. На цих луцьких вулицях узагалі не існувало твердого покриття. Ґрунтові дороги в мокру погоду перетворювалися у болото, а калюжі майже не просихали.

Тепер мешканці вказаних вулиць у приватному секторі матимуть можливість ходити рівними облаштованими дорогами, які мають тривалий термін експлуатації й слугують вигідним та оперативним рішенням для ремонту невеликих вулиць приватного сектору.

«Загалом в цьому році гарно спрацювали в плані проведення ремонтних робіт по місту, – розповів радник міського голови Ігор Поліщук. – Зроблено велику кількість прибудинкових територій, частина з яких перебувають на округах без депутатів. Завершені ремонтні роботи на вул. Ковельській, яку зробили комплексно із зупинками і платформами для заїзду громадського транспорту.

Зараз будемо приступати до ремонту Дубнівського перехрестя, яке перебуває у вкрай незадовільному стані. Тут будемо змінювати схему руху, аби трохи розвантажити цю зону. Тривають ремонтні роботи на Ковельському мосту. Це останній великий міст, який потребував капремонту. Велику увагу приділили житловому сектору, дуже багато вулиць полагодили методом напівпросочування бітумною емульсією, одна із найбільших таких об’єктів – вулиця Гущанська».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
хохо Показати IP 13 Вересня 2018 21:26
гірна!!!!! потребує ремонту гірна!!!!!!! від каналізаційного колектора піся якого після аварії там по вуха болота!!! люди цеглу викладають в баюру!!!!! АВАРІЙНА ГІРНА!!!!! ПРАВОРУЧ ВІД ОГЛЯДОВОГО МАЙДАНЧИКА
лучанин Показати IP 13 Вересня 2018 21:31
А,коли візьметеся за вулиці,які в центрі міста:Учительська,закінчити вул.Словацького,Гайдамацька?Чи з моря погоди довго чекати?
Луцьк Показати IP 14 Вересня 2018 07:51
А на вул.Павлова (район Львівської) взагалі ніколи ремонту не було. Два покоління вмерло і хочаб вапняком вимощеної дороги так і не дочекались. Зате поруч до Малоомелянівського масиву, де їздять багато заможних людей вже по два рази асфальтували. А на Павлова живуть прості люди.. нащо їм таке задоволення? Слава Україні!
Місцеві Показати IP 14 Вересня 2018 10:01
Дякуємо за гарну роботу! Прохання запланувати і зробити ремонт дорожнього покриття на вул. Офіцерській.
Олександр Показати IP 14 Вересня 2018 12:54
Вул. Лідавська де багато підприємств і організацій, дорога в жахливому стані
Соня Показати IP 14 Вересня 2018 15:01
А коли вже буде дорога навколо будинку по вул. Сагайдачного,29? Кілька метрів дороги висипаної грубим щебнем приносять гарний прибуток продавцям взуття від працівників теремнівського хлібзаводу. Взуття псується за сезон. До початку будинку є асфальтове сяке-таке покриття, а навколо наче хто свяченим маком посипав - бояться дорожники підійти. Закінчіть одну ділянку, а тоді беріться за іншу. Будьте господарями в своєму місті.
123 до Соня Показати IP 15 Вересня 2018 21:10
Проект був ще минулого року зроблений, цього року скорочувати. А віз й понині там

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus