USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку обікрали й понищили орендовану квартиру та осквернили картини відомої художниці

2 Травня 2020 15:59
У Луцьку квартиранти обікрали й понищили орендоване в багатоповерхівці помешкання та заборгували за комуналку.

Зі слів власниці квартири Анастасії Каспрук, горе-квартиранти ще й осквернили картини її матері – відомої української художниці Лесі Каспрук, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс». Одну картину зіпсували, інша взагалі зникла.

Жінка з донькою нині проживають у Києві. Квартиру лишили на орендарів, які жили тут із жовтня. Та коли Анастасія повернулася до Луцька, в її оселі був повний безлад: понівечені двері, розбитий телевізор, понищені картини, зникли деякі речі, зокрема вартісні картини її матері.

Власниця квартири запідозрила, що щось негаразд, коли її повідомлення квартиранти почали ігнорувати. Та найбільше жінці болить те, що вже не повернути унікальних картин її матері. Справа навіть не у грошах, каже жінка, хоча й коштують вони десятки тисяч гривень, а у нарузі над пам’ятю видатної художниці.

Правоохоронці відкрили за цим фактом кримінал. «Поліція розпочала кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 6 років позбавлення волі», – прокоментував інспектор сектору комунікацій ГУ Нацполіції в області Олег Плазовський.

Анастасія Каспрук нині підраховує збитки, а це щонайменше 50 тисяч гривень. Як виявилося згодом, квартирантка змінила номер телефону, але написала, що за комунальні послуги заплатить. Проте крапку в цій історії поставить суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Лучанка Показати IP 2 Травня 2020 16:11
На кілька тис.євро.....не треба було оставляти такі дорогі картини в квартирі де квартиранти(чужим людям не можна довіряти)
Степан (Крымчанин) Показати IP 2 Травня 2020 16:36
В договоре найма указаны персональные данные квартирантов. В чём проблема? Составляется акт -и в суд. Но, если сдавала нелегально-кто ей доктор? Могут и за неуплату налога еще наказать.
Скупий платить стокр Показати IP 2 Травня 2020 17:42
Так проти кого справу відкрили? Якщо власниця написала заяву на грабіж, то в проти нею відкриють справу за нелегальний бізнес.
??? до Скупий платить стокр Показати IP 2 Травня 2020 18:54
Яку ще справу ? "За нелегальний бізнес" ? Назвіть статтю КК будь ласка. А власниця скоріше всього написала заяву про крадіжку, там грабежа не було точно.
оксана Показати IP 2 Травня 2020 17:52
спочатку сказала,що робили плазму,і тільки потім згадала про картини...
Я Показати IP 2 Травня 2020 18:41
Ті, хто квартиру винаймав, звичайно бидло рідкісне. Як взагалі можна було жити у такому свинюшнику,який вони у квартирі розвели. Але і власниця дивна. Люди зняли житло, повернулися додому - а там донька власниці сидить фарбується.
факт Показати IP 2 Травня 2020 20:21
Квартиру здавала, а податкі за це не платила - які проблеми? Тільки її самої!
Ццц до факт Показати IP 3 Травня 2020 00:19
Не факт шо не платила, бовдуре. Договір був, все легально.
Шановні безхатьки до факт Показати IP 3 Травня 2020 08:44
Ніхто в Луцьку не оформлює оренду офіційно. Тому не заздріть, а збирайте гроші.
Активіст Показати IP 3 Травня 2020 08:15
Яке йшло, таке здибало.
Знайомий Показати IP 3 Травня 2020 10:00
Я особисто знаю людину яка винаймала квартиру !!!!! Анастасія Каспрук власниця квартири повна брехуха заявляю від щирого серця !!!!!! Ніяких цінних речей там не було і посуди грязної теж не лишали !!!! Каспручка сходи покайся Бог все бачить
О! до Знайомий Показати IP 3 Травня 2020 21:41
А ось і орендарка найшлася. Розрахуйтесь з пані Каспрук, і все буде добре!
Знайомий Показати IP 3 Травня 2020 10:03
І ще одна брехня !!!!! Сплата за оренду відбувалася вчасно є скріншоти
Гиги до Знайомий Показати IP 3 Травня 2020 21:42
Ви скріншотами розраховувались ? У вас мають бути платіжні доручення або скоріше квитанції про сплату оренди за квартиру. А ці скріншоти знаєте куди подіньте ...?
Радовец Вася Показати IP 3 Травня 2020 17:32
Анастасії Каспрук хай податки сплатить!!!
? до Радовец Вася Показати IP 3 Травня 2020 21:43
Вам? А якщо ні, то чого лементуєте? Просто розрахуйтесь за проживання в квартирі, і йдіть тихенько собі.
Баба Ганя Показати IP 3 Травня 2020 17:39
Якщо так материні картини цінні то розкидатися пам'яттю і мистецтвом немає чого! Жадоба до грошей все перекрила, а тепер ще спозорилася доця люба.
Да ну до Баба Ганя Показати IP 3 Травня 2020 21:44
Ну то вже у вас жаба взиграла ... душити почала.
Міщанка до Баба Ганя Показати IP 4 Травня 2020 09:14
А ніхто й не розкидався - у 2-кімнатній квартирі здали 1 кімнату, в іншу знесли все цінне майно та замкнули. Двері в цю кімнату виламані! Якщо домовлялися, що час від часу власники будуть навідуватися, то в чому проблема? А якщо не домовлялися, то це озвучується або звільняється квартира. І ще - якщо власники будуть здавати житло офіційно, то оренда виросте десь на 50% і квартиронаймачам буде від того краще? Так, власники таким чином себе застрахують від втрат, але ж оренда виросте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus