USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку обіцяють виправити недоліки на проблемному маршруті

8 Грудня 2016 15:21
Скарги на рух автобусів на маршруті № 47 надходять через те, що частина автобусів фірми-перевізника перебувають на капітальному ремонті.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 8 грудня.

Перевізник ТОВ «АТП-Луцьк», керівник якого звітував перед членами виконкому, перевозить пасажирів автобусами на маршрутах № 31 (4 автобуси) та 47 (5 автобусів). За період з 1 січня по 29 листопада з числа тих автобусів, які відображаються в системі моніторингу, виконання графіків руху за кількістю виходів на рейси по підприємству становить 91,74%, маршрут №31 – 94,75%, маршрут №47 – 88,73%. Управління транспорту та зв’язку з початку 2016 року видало чотири приписи про усунення порушень умов договору на перевезення пасажирів (склали 19 актів). До служби оперативного реагування «15-80» з початку року надійшло 28 звернень, з них 22 скарги стосуються порушення розкладу руху. Трудовий колектив підприємства складається з 35 осіб.

Як повідомив керівник підприємства Олег Колеснік, також підприємство обслуговує 2 приміських 5 міжміських маршрутів. Заборгованості з виплати зарплати на підприємстві немає. Втім, існує проблема з водіями – багато з них пішли працювати за кордон, тому що там краща оплата праці. Торік показники роботи підприємства були серед найкращих у місті, а цьогоріч на капітальний ремонт спрямували чотири автобуси, два вже повернулися з капремонту. Відсутність автобусів вплинула на показники підприємства, які тепер обіцяють виправити.

Також він розповів, що в Боголюбах автобуси були змушені зупинятися через стан дороги. Доводилося дочекатися посипальної машини і вирушати за нею.

Своєю чергою, начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк відзначив, що до травня цього року підприємство працювало дуже добре, але в травні почали надходити скарги на відсутність автобусів на маршруті №47. Винесли приписи на закриття цих «дірок». З його слів, цю проблему вирішать, коли автобуси повернуться з капремонту.


Щодо руху автобусів у негоду, він визнав, що сьогодні вирішили «не везти людей на смерть» слизькою та вузькою дорогою, доки на роботу не виїхав пісковоз.

Жахлива дорога, нічим не посипана, особливо небезпечна для руху транспорту. На вулиці Рівненській сьогодні через ожеледицю у Луцьку авто в'їхало в маршрутку. ФОТО.

Цього ж дня маршрутку знесло з дороги в поблизу центральної зупинки в с. Зміїнець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сам Показати IP 8 Грудня 2016 15:31
47 маршрут самий проблемний.Знайдіть нормального перевізника. Запросіть з Рівного.
Пасажирка Показати IP 8 Грудня 2016 17:11
І деж той Колесник візьме машини, якшо дві ремонту не підлягають(ДТП Там-ТАм та вул. Гордіюк) це ж його автобуси. Скрізь сунеться і без толку. Геть з маршруту.Хай інші перевізники їздять.
Лучанин Показати IP 8 Грудня 2016 17:31
Міськрада, питання до вас: а чому в договорі не передбачено заміщення машин які відсутні з будь-яких причин на маршруті? Як це дві машини в капремонті і на маршруті нічого немає? То так всі можуть машини на ремонт поставити і сидіти співати. Знайдіть перевізника який зможе замінити відсутні машини на маршруті і їздити буде згідно графіка, секунда в секунду.
Задовбало Показати IP 8 Грудня 2016 17:33
В нього мають бути додаткові автобуси які у разі поломки основного мають замінити!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus