USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку обрали кікбоксерів для Чемпіонату України

27 Лютого 2019 10:21
В обласному центрі Волині відбувся відкритий чемпіонат з кікбоксингу «ISKA», у якому взяли участь команди Рівного, Івано-Франківська, Вараша, Любешова та Луцька – всього 91 учасник.

За результатами цих змагань сформували збірну команда Волинської області з кікбоксингу, яка 14 березня поїде в столицю на Чемпіонат України.

Організатор змагань Андрій Подвальний зазначив, що в планах федерації кікбоксингу «ISKA» проводити такі змагання частіше, щоб волинські спортсмени здобували більше бойової практики, що буде сприяти розвитку і заохоченню спортсменів.

«За підсумками змагань, ми визначили 10 найкращих спортсменів області для участі збірної команди Волині в національних змаганнях, які відбудуться в столиці 14-17 березня. І за підсумками наступних змагань, кращі спортсмени будуть змагатися на чемпіонаті світу в Ірландії», – наголосив організатор.

Отож, перше командне місце зайняли наші спортсмени з Луцької ДЮСШ, друге місце виборола команда з Рівного «Будокан» і третє місце посіла команда з рукопашного бою «Рубіж».

По завершенню дійства бійці отримали новий бойовий досвід та призи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus