USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку оголосили повторний конкурс на 9 маршрутів. Схеми руху

28 Січня 2020 14:50
У Луцьку повторно оголосили конкурс на міські автобусні маршрути № 3, 6, 7, 9, 14, 26, 26а, 32, 35.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 28 січня.

Так, згідно із поданими заявами, до проведення конкурсу та визначення перевізників за маршрутом №6 (об’єкт конкурсу №49) призначили тимчасового перевізника ФОП Коровіцького А.Л., за маршрутом №9 (об’єкт конкурсу №85) - перевізника ФОП Макарчука М.П.

Разом із тим, рух громадського транспорту за вищеназваними маршрутами відбуватиметься за наступними схемами:

Маршрут № 3 «Гаразджа (кладовище) – Госпіталь»:

У прямому та зворотному напрямку: Стефаника, Старицького, Чернишевського, Набережна, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Винниченка, Перемоги, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, с. Гаразджа (кладовище) (місця міжзмінного відстою на вул. Стефаника та в с. Гаразджа біля кладовища (ворота №2).

Маршрут № 9 «Теремнівська – Вересневе»:

У прямому та зворотному напрямку: Теремнівська, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Данила Галицького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби Народів, Окружна, Мамсурова, Ранкова, Новодворської, Корольова, Полонківська (Молодіжна, Межова, Мамсурова) (місця міжзмінного відстою на вул. Теремнівській та вул. Полонківській)

Примітка: після повноцінного функціонування ринку «Ринок Новий» вулиці Бенделіані, Дружби Народів виключаються.

Маршрут № 6 «Залізничний вокзал – Брище»:

У прямому та зворотному напрямках: Привокзальний майдан, Президента Грушевського, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Ковельська, с. Княгининок, с. Брище (місця міжзмінного відстою на Привокзальному майдані та у с. Брище).

Маршрут № 7 «Сапогове – Госпіталь»:

У прямому та зворотному напрямках: с. Сапогове (вул. Центральна), с. Прилуцьке (Соборності, Ківерцівська, Богуна, Наливайка), Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Ковельська, Старицького, Стефаника (місця міжзмінного відстою у с. Сапогове на вул. Центральній та на вул. Стефаника)

Маршрут № 35 «Жабка – Центральний ринок»:

У напрямку: с.Жабка, с.Дачне (дорога Р-14), Ківерцівська, Набережна, Ковельська, Глушець, Паркова, Винниченка, Яровиця, Набережна, Ківерцівська, с.Дачне, с.Жабка (місце міжзмінного відстою у с.Жабка).

Маршрут № 14 «Окружна – Стефаника»:

У прямому та зворотному напрямку: Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Старицького, Стефаника (місця міжзмінного відстою на вул. Стефаника та Окружній (ПАТ «СКФ Україна»)

Маршрут № 32 «Вересневе – Теремнівська»:

У прямому та зворотному напрямках: Корольова, Валерії Новодворської, Цукрова, Корольова, Полонківська, Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська, Теремнівська, (місця міжзмінного відстою на вул. Корольова та вул. Теремнівській).

Маршрут № 26 «Вишків – Рівненська»:

У прямому та зворотному напрямку: Селищна, Героїв УПА, Стрілецька, Винниченка, Волі, Шопена, Перемоги, Соборності, Молоді, Відродження, Рівненська (місце міжзмінного відстою на вул. Селищній).

Маршрут № 26а «Центральний ринок – Вишків»:

У прямому та зворотному напрямку: Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Винниченка, Стрілецька, Героїв УПА, Заньковецької, Вахтангова (місця міжзмінного відстою на вул. Ковельській (перед поворотом на вул. Глушець) та вул. Вахтангова (біля Міжрайбази).

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у Луцьку змінили рух автобусів за маршрутом № 26.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Хамло Показати IP 28 Січня 2020 16:57
№26 - просто шедевр набіса йому заїзджати на Волі, або набіса йому заїзджати на Перемоги??? це ж щоб з Вишкова заїхати на рівненську. треба зробити гак через центр і через РАЦЗ... Хто там хотів розвантажити центр - впірьод!
Автолюбитель Показати IP 28 Січня 2020 17:30
Шо це означає :Примітка: після повноцінного функціонування ринку «Ринок Новий» вулиці Бенделіані, Дружби Народів виключаються. На цих вулицях найбільше людей сідає, до нового ринку їде 12,32,24 і ще куча транспорту а з ЛПЗ на Рівненську не треба їздити,багато хто їде на Модерн є люди які в Епіцентрі працюють повний бред, був нормальний маршрут який всіх задовільняв, для чого ускладнювати всім життя і видумувати "пакращення"!!!
Анонім до Автолюбитель Показати IP 29 Січня 2020 09:53
9000 студентів і новий ринок на львівський це для них не аргумент.
одні матюки! Показати IP 28 Січня 2020 22:30
а як людям з Вишкова доїжджати до ГПЗ, Львівської? Це чисте знущання над цим мікрорайоном - треба по три пересадки робити щоб кудись доїхати! су!и!!!
Мойсей Показати IP 29 Січня 2020 09:51
В сьогодні їхав 26 стій, 90%платять готівкою. Супер впровадження АСОП. Маршрут ніколи не буде прибутковим поки продовжують платити а водії брати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus