USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку оштрафували двох водіїв, які не пропустили швидку

13 Лютого 2020 17:15
Чи пропускають у Луцьку водії на дорозі оперативні та спеціальні транспортні засоби, які виконують невідкладні завдання? Сьогодні стартували профілактичні заходи «Увага! Спецсигнали!».

Зокрема спільні екіпажі патрульної поліції та швидкої вже виїхали на перші відпрацювання.

Патрульні перевіряють, як водії пропускають авто зі спецсигналами. На жаль, не всі дотримуються важливого правила. Патрульні виписали 2 постанови на водіїв, які не надавали дорогу та не забезпечували безперешкодний проїзд спецтранспорту.

Нагадуємо, що за цей вид правопорушення передбачена адміністративна відповідальність – штраф у сумі 510 гривень (ч.3, ст.122 КУпАП).

Протягом двох тижнів, а за потреби й більше, триватимуть спільні профілактичні відпрацювання патрульної поліції, швидкої допомоги та ДСНС. Про це сьогодні під час пресбрифінгу повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

«Такі заходи ми проводимо для того, щоб нагадати водіям про важливість давати дорогу спецтранспорту й актуальність цієї проблеми. Адже існують непоодинокі випадки, коли водії ігнорують маячки і звукові сирени та свідомо не пропускають оперативні автомобілі. Але не треба забувати, що спецтранспорт спішить на виклик, бо хтось потребує негайної допомоги, а втрачений час може коштувати комусь життя», – наголосив Олексій Білошицький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Місту треба безпека Показати IP 13 Лютого 2020 17:41
Ну тепер точно будуть пропускати Ви ж попередили А не простіше було провести а тоді звітувати скільки оштрафували? Чи вже так лінь працювати що краще попередити щоб потім просто кататися і не працювати. А коли ви зробити акцію на переходах, а то вони навіть не скидають швидкості а навпаки газу дають...
Дають газу як ти каж до Місту треба безпека Показати IP 13 Лютого 2020 20:18
Дають газу як ти кажеш для того шоб проїхати і не стаорювати пробку зупиняючи за собою колону машин по всій вулиці, водій розраховує і якшо треба зупиняється якшо ні то пригазовує. Не тупи!
Народна прокуратура Показати IP 13 Лютого 2020 18:22
А ти права як отримував, що не знаєш вимог правил дорожнього руху?
Анонім Показати IP 13 Лютого 2020 18:27
Шановні журналісти. Пропустите чарочку разом із патрульними. Читайте ПДР. Там є чіткий термін - дати дорогу. Якщо б мені в постанову написали, що я не пропустив - будь-який суд скасує цю постанову.
101 до Анонім Показати IP 14 Лютого 2020 14:54
Коли у тебе в будинку буде пожежа, чи твоїй дитині треба буде термінова медична допомога, а через якогось дятла як ти пожежний автомобіль, чи швидка не встигне вчасно приїхати підеш в суд і допоможеш тому дятлу скасувати постанову в суді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus