USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку перевірять перевізників, які їздять проспектом Волі під час ремонту

15 Червня 2021 15:08
Перевізників, які пускають маршрутки проспектом Волі під час реконструкції, притягатимуть до відповідальності.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міськраді.

Так, Луцький міський голова Ігор Поліщук зазначив, що деякі перевізники нехтують забороною проїзду проспектом Волі і не об’їжджають сусідніми вулицями.

«В нас є дуже розумні перевізники, які постійно порушують правила проїзду під час реконструкції проспекту Волі. Доручаю Володимиру Степанову (керівнику управління транспорту і зв’язку міськради – ред.) провести перевірку, складати акти і будемо вирішувати, як притягати до відповідальності», - наголосив він.

Нагадаємо, у Луцьку розпочалась реконструкція проспекту Волі, у зв’язку з чим частинами вулиць перекритий рух та створені схеми об'їзду. Наразі основними маршрутами є вулиці Глушець та Коперника. У зв’язку з цим мешканці вулиці Коперника просять встановити там тимчасову зупинку громадського транспорту.

Крім того, у Луцьку посилять контроль над дотриманням перевізниками договорів з перевезень, оскільки містяни масово скаржаться на відсутність маршруток увечері. З порушниками обіцяють розривати договори.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus