USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку п’яний музейник затіяв бійку з проректором СНУ, – ЗМІ

27 Листопада 2017 19:21
Завідувач музею СНУ Олег М. спровокував бійку з проректором з наукової роботи та інновацій Андрієм Б. Після словесної перепалки завідувач музею пустив в хід кулаки.

Про це повідомляє видання «Під прицілом» посилаючись на власні джерела.

27 листопада по обіді у головному корпусі СНУ імені Лесі Українки трапилася бійка. Добряче захмелілий завідувач місцевого музею Олег М. вирішив з'ясувати стосунки з проректором з наукової роботи та інновацій.

Після словесної перепалки між працівниками університету почалася штурханина.

«Підігрітий алкоголем завідувач музею пустив проти науковця кулаки, дебоширив, розкидав меблі і тероризував працівниць адміністрації вузу, громив усе навколо. Останнім нічого не залишалося, як просто викликати поліцію.

Лише прибувшим на місце патрульним заледве вдалося вгамувати неадеквата. Телефони ректорату та Ігоря Коцана наразі не відповідають, тому усі інші подробиці та деталі інциденту згодом», - повідомляє «Під прицілом».

Нагадаємо, нещодавно СНУ та Донецький національний університет спільно з Опозиційним блоком дійшли висновку, що закон про декомунізацію неконституційний.

Під час 16-ї сесії Волинської облради 23 листопада депутати закликали керівництво СБУ розібратися, яким чином науковці Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки опинилися разом з представниками «Опозиційного блоку» серед тих, хто назвав закон про декомунізацію неконституційним. Того ж дня ректор СНУ Ігор Коцан відхрестився від скандалу з декомузаціним законом, мовляв, це позиція окремих викладачів.

Зауважимо, що на початку навчального року в СНУ змінився склад наглядової ради. Її очолив нардеп-олігарх Сергій Мартиняк, а до її складу потрапили окремі одіозні особистості. Зокрема, екс-регіонал, помічник нардепа Степана Івахіва - Денис П'ятигорець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Хм Показати IP 27 Листопада 2017 20:13
А хто наливав? Скільки разів сказано не пити з дурнями. це оказується так Слащука д.н справляли ха ха!
Євгенія Показати IP 27 Листопада 2017 20:14
Уважно вичитуйте статті!
Коля Показати IP 27 Листопада 2017 20:16
Ото погуляли хлопці! Знову на Коцана шишки поваляться.
Прибиральниці Показати IP 27 Листопада 2017 20:18
Вам смішно а нам страшно було. Ніби сказилися наші науковці. А встид який!!!
Носатий дядько Показати IP 27 Листопада 2017 20:44
Науковий диспут удався на славу. Чи за студентку побилися?
Викладач Показати IP 27 Листопада 2017 21:05
Коцан сам постійно бухає з Подляшаником і Бичуком
Е Показати IP 27 Листопада 2017 21:23
Журналісти супер: сплели три окремих події. Щеб продовжили логічний ланцюжок подій: місце, де працює адміністрація СНУ - обком компартії, а 75% працівників - народилося в СРСР... То що відбулось, то біда але не більше. І плюсувати не треба.
Спеціаліст з усіх пи Показати IP 27 Листопада 2017 21:29
В принципі, це все що потрібно знати про волинську "науку" (за винятком невеликого відсотку людей, які реально зайняті наукою та викладанням). ВДУ, ВНУ, СНУ - ми бережемо наші традиції)
Студент Показати IP 27 Листопада 2017 21:44
Статті як завжди занадто гіперболізовані! Людський фактор ніхто не відміняв. Так, "не пити з дурнями" - хороше правило, але неадекватний працівник і декомунізація не в'яжуться в даній ситуації.
Хай знають наших ! Показати IP 27 Листопада 2017 22:31
Всьо то розсмокчеться. Залишиться результат. Конкретно: а хто кому навішав ?
Академік Показати IP 28 Листопада 2017 10:12
Альо, то пральня ? &уяльня, - то східноєвропейський університет !
Музейнику Показати IP 28 Листопада 2017 15:06
ти не тому морду бив. Треба було Стрілці, чи марчучці, це вони у всьому винні, то люди б тобі хоч подякували, бо їх ненавидять жодна людина в універі. Ото було б зрелище!
Читач Показати IP 28 Листопада 2017 16:52
Викладений ланцюжок взаємозалежних подій - декомунізація - сбу - пяна бійка. От так і пишуться новини.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus