USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку п'яний водій авто в'їхав у вітрину магазину. Відео

15 Березня 2021 16:17
Вчора близько 8-ї години ранку заявник повідомив луцьким патрульним про ДТП на вулиці Рівненській, що вчинив водій, який, ймовірно, перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Патрульні прибули на місце події та встановили, що водій Citroen Jumpy, рухаючись заднім ходом, не впевнився в безпечності маневру та здійснив зіткнення з перешкодою, а саме вітриною магазину.

Під час спілкування із керманичем, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік повідомив, що вживав алкоголь після вчинення ДТП.

Тож патрульні склали на винуватця адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна) та ч.4 ст.130 (Вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю) КУпАП.

Санкцією статті передбачена відповідальність у вигляді штрафу у розмірі 20 400 гривень та позбавленням права керування на строк три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Грузчік з магазіна Показати IP 15 Березня 2021 18:20
Ну, мужик вже зовсім оборзєл ! Горілку пив в одному магазині, а вітрини приїхав трощити в другому. Ні стида, ні совісті. Ше якби був нашим клієнтом - то ше куда би не йшло. А раз так - наказать по всій строгості закона. Хай знає, де горілку купляти !
Тарас Показати IP 25 Червня 2023 09:43
Он це купив горілку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus