USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку у трьох чоловіків знайшли наркотики

15 Серпня 2022 18:39
У Луцьку в трьох чоловіків знайшли наркотики. Двох з них виявили під час перевірки автомобілів.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Сьогодні вранці під час патрулювання вулицею Карбишева, що у Луцьку, поліцейські помітили підозрілу особу.

Відповідно до ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію» патрульні застосували до 53-річного чоловіка превентивний захід поверхневу перевірку, під час якої охоронці порядку виявили пластиковий тубус із речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну, шприци та голки.

Окрім того, поліцейські встановили, що чоловік мав телефонні дзвінки в країну-агресор, тож на місце події викликали слідчо-оперативну групу та передали його для подальшої перевірки.

Згодом на одному з блокпостів патрульні зупинили Chevrolet Aveo для перевірки.

Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у 41-річного пасажира легковика паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження, ззовні схожою на наркотичну. На місце події також викликали СОГ Луцького районного управління поліції.

Пізніше екіпаж патрульних виявив BMW 525, якого зупинив на вулиці Шевченка. Під час спілкування з 28-річним керманичем, він помітно хвилювався та мав поведінку, яка не відповідала обстановці.

До нього патрульні також застосували превентивний захід поверхневу перевірку. Однак під час цього чоловік почав тікати. Охоронці порядку його затримали, а на місце події викликали слідчих. Які виявили в чоловіка порошкоподібну речовину білого кольору, ззовні схожу на наркотичну, електронні ваги та поліетиленові пакетики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus