USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку поліція викрила шахрая з Луганська

23 Серпня 2017 14:09
Проживаючи в Луцьку, чоловік незаконно майже рік отримував щомісячну адресну допомогу внутрішньо переміщеним особам. Відомості про факт шахрайства поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Зловмисника викрили в рамках проведення одного із досудових розслідувань. Поліція встановила, що 63-річний громадянин, перебуваючи на обліку як переміщена особа з тимчасово окупованої території - міста Луганськ, подав не правдиву інформацію для одержання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання. Зокрема, чоловік не вказав наявність депозитних рахунків на суму понад 10 тис. доларів США та євро.

Такими діями 63-річний житель Луганська заволодів державними коштами на суму майже 20 тис. грн.

Досудове розслідування розпочате за ч. 1 та ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України триває. Окрім цього, слідчі розпочали кримінльні провадження за ч. 1, 3 та 4 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus