USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

У Луцьку повідомили про замінування дитячого садка

10 Червня 2019 11:38
У Луцьку продовжується серія повідомлень про замінування об'єктів.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, надійшла інформація про закладення вибухівки у приміщенні дитячого садочку. На місці працюють вибухотехніки.

До слова, як інформує ZIK, сьогодні вранці до правоохоронців надійшла інформація про закладені бомби у низці об’єктів, зокрема, залізничному вокзалі.

Вибухотехніки ретельно обстежують споруду.

Тим часом також «замінували» Луцький зоопарк. Про це у на своїй Фейсбук-сторінці написала директор звіринця Людмила Денисенко.

Нагадаємо, вчора ввечері у Луцьку повідомили про замінування інфекційної лікарні, ТЦ «Там-Там» та житлового будинку на вулиці Гречаній.

Повідомлення про замінування об’єктів у Луцьку надходять правоохоронцям вже понад тиждень.

Зокрема, 31 травня надійшла інформація про наявність вибухівки в кафедральному соборі, районній лікарні, «Новій лінії», «Там-Тамі», офісі Команди Зеленського тощо. 1 червня оголосили про замінування авто біля офісу Команди Володимира Зеленського у Луцьку, зоопарку, інфекційної лікарні та Луцької міської ради. Сьогодні, 2 червня, у поліцію надійшло повідомлення про вибухівку у двох житлових будинках на вул. Шопена, залізничному вокзалі, торгівельному центрі, супермаркеті та лютеранській церкві.

Увечері, 2 червня, у Луцьку повідомили про мінування житловий будинок на вулиці Гірній, «Аптеку низьких цін» на вулиці Грушевського, 19 та супермаркет «Сільпо» у РЦ «Промінь».

Поліцейські встановили, що неправдиві електронні повідомлення щодо мінування об’єктів у Луцьку надходять із серверів, які знаходяться на території Російської Федерації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus