USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку просять відремонтувати занедбаний спортмайданчик і жахливий двір. Фото

23 Липня 2021 08:00
Мешканці обласного центру звертають увагу на необхідність відремонтувати прибудинкові території на проспектах Волі та Президента Грушевського.

Як інформував на платформі «Відкрите місто» Ігор Мамченко, відновлення потребують двір на проспекті Волі, 60, 62, 64 та спортивний майданчик неподалік будинку № 64 на проспекті Волі.

«На прибудинковій території між будинками № 62, 64 на проспекті Волі розташований огороджений спортивний майданчик у занедбаному стані. На його відновлення потребується незначна сума коштів. При цьому майданчик має надзвичайне значення для фізичного розвитку та дозвілля дітей і молоді – мешканців навколишніх будинків. Альтернативи майданчику поблизу немає», – наголосив він і висловив прохання включити в кошторис витрат на ремонт двору на проспекті Волі, 60, 62, 64 відновлення спортивного майданчика.

Чоловік пообіцяв, що як голова будинкового комітету багатоповерхівки №60 на проспекті Волі особисто зобов’язується підтримувати майданчик у належному стані.

Нагадаємо, цього року в Луцькій міській територіальній громаді планують облаштувати мінімум п’ять спортивних майданчиків зі штучним покриттям. Їх відкриють на проспекті Відродження, 5, на проспекті Волі, 9, вулицях Привокзальній, 4, Кравчука, 26, 26а, 28 та в Жидичині.

Своєю чергою, Андрій Іваницький повідомив про жахливий стан двору на проспекті Президента Грушевського, 10.

«Прибудинкова територія будинків №8 та 10 на проспекті Грушевського перебуває в жахливому стані. У дворі взагалі відсутнє тверде покриття, є лише ґрунтове. Після дощів чи весною неможливо пройти чи проїхати у двір – скрізь великі ями. Також відсутній під’їзд до будинків зі сторони вулиці Шухевича, немає дитячого майданчика, а територія захаращена кущами», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Загадка-дири Показати IP 23 Липня 2021 12:49
Загляньте ще в двір Волі 33,35,36. Там теж ремонт був ще за союзу, ями, розруха... Там взагалі осінню коли дерева без листя, можна фільм про чорнобиль знімати, ржаві металоконтрукції, дири в асфальті і старі хрущі з калюжами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus