USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку при вході в центральний парк реконструюють освітлення

27 Липня 2021 21:21
До кінця року в Луцьку планують здійснити реконструкцію мереж зовнішнього освітлення при вході в Центральний парк імені Лесі Українки.

Тендер для пошуку підрядника оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 29 липня, аукціон розпочнеться 30 липня.

Очікувана вартість робіт становить 150 тисяч гривень.

За ці кошти здійснять розбирання дорожніх покриттів та основ бруківки, улаштування бруківки з колотого табулижного каменю, розробку ґрунту, прокладання кабелів і проводів, засиплють траншеї, встановлять стальні опори контактної мережi, зроблять улаштування залiзобетонних монолiтних фундаментiв під опори, встановлять заземлювач та чотири світильники, а також чотири опори освітлення та два кронштейни.

Роботи мають завершитися до кінця року. Гарантійний термін на роботу світильників становитиме не менше ніж 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
І до ворожки не ходи Показати IP 27 Липня 2021 22:16
Як тільки прозвучало "влаштування бруківки із колотого та булижного каменю" - відразу стало зрозуміло: хто ініціював, чому,для чого, за скільки і шо з того буде !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus