USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку привітали борців за волю і незалежність України

22 Серпня 2017 16:05
В обласному центрі Волині привітали борців за волю і незалежність України. Захід приурочений до 26-ї річниці Дня Незалежності України.

Дійство відбулося сьогодні, 22 серпня, в Територіальному центрі соціального обслуговування Луцької міської ради.

Так, на захід запросили 42 учасники, які отримали у подарунки продуктові набори. Окрім того, вони мали можливість спостерігати концерт гурту «Берегиня» з села Несвіч.

За словами директора Територіального центрі соціального обслуговування Луцької міської ради Галини Шатецької, на захід запрошені підопічні, які перебувають на обслуговуванні у територіальному центрі, з категорії пенсіонерів, осіб з обмеженими можливостями, а також учасники АТО і сім’ї учасників АТО.



Окрім того, в рамках урочистості відбувалася виставка волинського вишивальника Юрія Савки «Історія України у вишиваних портретах». Його дружина Валентина Іванівна зауважила, що ця виставка виконує просвітницьку роботу.



«Ми ідемо до свята. В цей час хочеться згадати Героїв, які здобули незалежність. У виставці Юрія Савки «Штрихи історії України у вишиваному портреті» є вишиті портрети визначних людей нашої історії. Тут показані не всі роботи, оскільки вони передані до музею. Ця колекція подорожувала Україною і закордоном, вона виконує просвітницьку роботу», - розповіла дружина вишивальника.

Також слово для вітального виступу надали директору департаменту соціальної політики Вікторії Майбороді.



«Дозвольте привітати вас з святом Державного Прапора та Днем Незалежності України. 24 серпня 1991 року стало для українців здійсненною мрією. Ми змогли стати господарями на власній землі. З того моменту пройшло багато часу: було багато гарних моментів, багато негативних моментів, але, незважаючи на все, ми йдемо вперед. Ми повинні впевнено іти вперед, щоб ті втрати, як ми отримали не були марними», - підсумовує пані Вікторія.

Після виголошення привітальних слів гості частувалися та насолоджувалися концертною програмою.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 22 Серпня 2017 18:30
краще добавили б пенсію ніж давати ті ганебні совкові дарунки раз в рік за 100 гривень
Влодек Показати IP 22 Серпня 2017 18:46
Для чого вилки до печива і цукерок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus