USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розгортається кампанія з протидії сучасному рабству

7 Лютого 2017 17:12
Луцьк підтримав естафету Національної інформаційної кампанії з протидії торгівлі людьми встановленням інсталяції « ГРАНІ 3».

Тимчасова інсталяція, покликана розказати громадськості про ризики торгівлі людьми та закликати до боротьби із сучасним рабством, відкриється 9 лютого 2017 року з 13.00 до 14.00 на Театральному майдані Луцька.

Інсталяція буде розміщена в місті до 22 лютого 2017 року, а потім подорожуватиме іншими регіонами України.

Відкриття інсталяції та брифінг для представників ЗМІ відбудеться з ініціативи Представництва міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні та Міністерства соціальної політики за сприяння луцької міської ради та Волинської облдержадміністрації. Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

“ГРАНІ 3” - тимчасова інсталяція, покликана привернути увагу до проблеми торгівлі людьми та залучити громадськість до попередження й боротьби із сучасним рабством. За оцінками Представництва Міжнародної організації зміграції (МОМ) в Україні, понад 160000 українців постраждали від торгівлі людьми, починаючи з 1991 року. Інсталяція “ГРАНІ 3” надає важливу інформацію про явище торгівлі людьми, знайомить із реальними історіями постраждалих, порадами із безпечного працевлаштування та подорожей, а також із номерами гарячих ліній із протидії торгівлі людьми.

Національна інформаційна кампанія “ГРАНІ 3” проводиться Представництвом МОМ в Україні у партнерстві з Міністреством соціальної політики України за фінансування Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та щедрої підтримки американського народу через проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Виконавчим партнером МОМ в реалізації Національної інформаційної кампанії “ГРАНІ 3” в місті Луцьк є громадська організація “Велес+”. ГО “Велес+” - громадська, правозахисна, недержавна, неприбуткова, неполітична організація, заснована у 2006 році. Свою діяльність організація спрямовує на захист прав найменш захищених верств населення. Основні напрями діяльності організації — протидія торгівлі людьми, поепередження домашнього насильства, захист прав та інтересів дітей та правова освіта населення.

Довідково. За оцінками Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, понад 160 000 українців постраждали від торгівлі людьми, починаючи з 1991 року. З 2000 року, МОМ надала комплексну реінтеграційну допомогу більш ніж 12 500 постраждалим від торгівлі людьми, що включала правову, медичну, психологічну допомогу, фінансову підтримку, професійне навчання та інше сприяння залежно від індивідуальних потреб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ха-ха! Показати IP 8 Лютого 2017 14:30
В нас це на державноиу рiвнi! Вдуматись тiльки - 160 000 украiнцiв постраждало! Це тiльки офiцiйнi данi! Украiнцi давно вже предоставленi caмi собi. Держава кл*ла ... Створила для цього всi умови!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus